GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! Το βίντεο που έχει αναστατώσει την Μ. Βρετανία...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Μ. Βρετανία ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και δείχνει τέσσερις στρατιώτες να πυροβολούν ένα πορτ...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Μ. Βρετανία ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και δείχνει τέσσερις στρατιώτες να πυροβολούν ένα πορτραίτο του Τζέρεμι Κόρμπιν.
Συγκεκριμένα, στοχεύουν με τα όπλα τους και στο τέλος η κάμερα γυρίζει και δείχνει τον στόχο τον επικεφαλής των Εργατικών, ενώ εμφανίζεται το σχόλιο: ''Χαρούμενοι με αυτό''.
Το βίντεο τραβήχτηκε πρόσφατα και συνέβη στην βρετανική στρατιωτική βάση στην Καμπούλ στο Αφγανιστάν, όπως επιβεβαίωσε ο ο υπουργός Άμυνας της Μ. Βρετανίας ο οποίος  το χαρακτήρισε απαράδεκτο και διέταξε έρευνα.
Εκπρόσωπος των Εργατικών δήλωσε πως ''το περιστατικό είναι επικίνδυνο και απαράδεκτο και έχουμε εμπιστοσύνη πως το υπουργείο θα εξετάσει το ζήτημα''.
Η Μ. Βρετανία έχει στρατεύματα στο Αφγανιστάν από το 2001, όταν μαζί με τις ΗΠΑ ανέτρεψαν τους Ταλιμπάν από την εξουσία.
Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν είναι συμπαθής στον στρατό της χώρας του και έχει δεχθεί πολλές απειλές στο παρελθόν.
Μάλιστα, ένας στρατιωτικός είχε πει το 2015 πως αν ο Κόρμπιν γίνει πρωθυπουργός, πολλοί θα παραιτηθούν από τον στρατό.
Στο μεταξύ, ο Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε πως δέχεται να συναντήσει την Τερέζα Μέι για το Brexit, κάτι για το οποίο δέχθηκε έντονη κριτική η Βρετανίδα πρωθυπουργός, δηλαδή ότι παρέδωσε τον έλεγχο στον ''Μαρξιστή'' αρχηγό της αντιπολίτευσης.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση