GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Πολάκη σε υποψήφιο ευρωβουλευτή ΑΜΕΑ-Μόνο αυτός κύριε υπουργέ έχει διοριστεί χωρίς κρίσεις;

Νέα επίθεση εξαπέλυσε απόψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλο...

Νέα επίθεση εξαπέλυσε απόψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.
Όπως είναι γνωστό, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999, όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.
Αδιαφορώντας για το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου, για την προσωπική του διαδρομή, τη δύναμη για ζωή, τις σπουδές και την κοινωνική καταξίωση του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε σήμερα να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό ύφος να τον κατηγορήσει επειδή... άκουσον άκουσον, διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ!
 Έχει ξεχάσει ο υπουργός, βέβαια, ότι και άλλοι γιατροί ΑΜΕΑ προσελήφθησαν στο ΕΣΥ χωρίς κρίσεις όπως μπήκαν στο ΕΣΥ οι γιατροί του ΙΚΑ και πήραν τους βαθμούς, αναγνωρίστηκαν τα χρόνια υπηρεσίας στο ΙΚΑ χωρίς βέβαια κρίση έχοντας και ιδιωτικό ιατρείο ενώ ήσαν παράλληλα και στο ΙΚΑ!

1 σχόλιο

  1. Γιατί ασχολείσθε με τον Πολάκη; Ο άνθρωπος είναι πρωτόγονος, μακράν του πολιτισμού, εμπαθής και μισαλλόδοξος. Με μια λέξη βάρβαρος.
    Αγνοεί (με την έννοια ότι δεν γνωρίζει) τους κανόνες της ευπρέπειας και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση