GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσακαλώτος για τον Ιππόδρομο: Δεν πρέπει να κλείσει

Ο ιππόδρομος δεν πρέπει να κλείσει και 3.500 οικογένειες που απασχολούνται εκεί να οδηγηθούν στην εξαθλίωση», είπε ο υπουργός Οικονομικών...

Ο ιππόδρομος δεν πρέπει να κλείσει και 3.500 οικογένειες που απασχολούνται εκεί να οδηγηθούν στην εξαθλίωση», είπε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, παρουσιάζοντας νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής την τροπολογία που αφορά στη σύμβαση παραχώρησης για τη χορήγηση αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.
Παρουσιάζοντας την τροπολογία στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ιππόδρομος στη λειτουργία του και στον «κίνδυνο να κλείσει».
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επεσήμανε ότι από τις αλλαγές που φέρνουν οι διατάξεις δεν προκύπτει ζημιά για το δημόσιο. «Ο ιππόδρομος είναι δύσκολη υπόθεση. Είναι πολλές οι οικογένειες και πρέπει να βρεθεί λύση» και προσέθεσε: «Σας υπενθυμίζω ότι τα έσοδα για το δημόσιο δεν περιορίζονται στο μίσθωμα, αλλά υπάρχουν έσοδα φορολογικά, ασφαλιστικά και, βέβαια, έσοδα από τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού στοιχήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση