GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει φύλο η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ;

Φουντώνουν τα σχόλια που θέλουν η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ η Σίλο να αλλάζει φύλο. Αφορμή για αυτό στάθηκε η πρόσφατη...

Φουντώνουν τα σχόλια που θέλουν η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ η Σίλο να αλλάζει φύλο.
Αφορμή για αυτό στάθηκε η πρόσφατη εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της Ντίσνεϊ ''Ντάμπο το ελεφαντάκι''μαζί με τα παιδιά της.
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αφού είδαν την Σίλο στην πρεμιέρα, επιμένουν πως η κόρη των δύο ηθοποιών θέλει να αλλάξει φύλο.
Η 12χρονη κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει θεραπεία ορμονών σε κλινική στην Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια για αυτό τον σκοπό και συγκεκριμένα στην κλινική Younique Surgery Center με την υποστήριξη της μητέρας της που είναι διατεθειμένη να πληρώσει την θεραπεία, σε αντίθεση με τον πατέρα της.
''Της αρέσει να ντύνεται σαν αγόρι. Θέλει να είναι αγόρι. Έτσι, της κόψαμε τα μαλλιά. Νομίζει ότι είναι σαν τους αδερφούς της'' είχε πει η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair πριν από 9 χρόνια.
Σε συνέντευξη του με την Όπρα Γουίνφρεϊ ο Μπραντ Πιτ είχε πει πως η κόρη του Σίλο ήθελε να την φωνάζουν Τζον ή Πίτερ.
Η είδηση έχει γίνει γνωστή από τον Ιούνιο του 2017, όταν σχολιάστηκε πως το σώμα της κόρης της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ δεν αναπτυσσόταν κανονικά, άρα είχε ήδη αρχίσει την θεραπεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση