GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντέμι Μουρ μιλάει για τον εθισμό και τα διαζύγια: Η βιογραφία της είναι γεμάτη με εκπλήξεις

Την ζωή της παρουσιάζει η  Ντέμι Μουρ στο βιβλίο με τίτλο Inside Out για το οποίο οι κριτικοί λένε πως είναι γεμάτο με εκπλήξεις. Μιλάει...

Την ζωή της παρουσιάζει η  Ντέμι Μουρ στο βιβλίο με τίτλο Inside Out για το οποίο οι κριτικοί λένε πως είναι γεμάτο με εκπλήξεις.
Μιλάει για το πώς ξεκίνησε από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ και έγινε μια από τις διασημότερες ηθοποιούς της εποχής μας.
Οι αναγνώστες θα διαβάσουν για τα παιδικά της τραύματα της 56χρονης ηθοποιού, για το άγχος της για το σώμα της και για τον αγώνα της με τις εξαρτήσεις.
Η Ντέμι Μουρ δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της και μεγάλωσε με πατριό, ενώ η μητέρα της είχε συλληφθεί πολλές φορές, επειδή οδηγούσε μεθυσμένη αλλά ακόμα και για εμπρησμό.
Όταν όταν ήταν νέα, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μετά παράτησε το Λύκειο και έψαξε για δουλειά.
 Παντρεύτηκε 3 φορές, με τον μουσικό Φρέντυ Μουρ σε ηλικία 17 ετών από το 1980 ως το 1985,
με τον Μπρους Γουίλις από το 1987 μέχρι το 2000  και απέκτησαν τρεις κόρες και με τον Άστον Κούτσερ από το 2005 μέχρι το 2013.
Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν μεγάλο πρόβλημα στην ζωή κατά την δεκαετία του 1980, αλλά και το 2012 εισήχθη σε κλινική για εθισμό και διατροφικές διαταραχές.
Η ίδια είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως είχε ακολουθήσει για χρόνια τον δρόμο της αυτοκαταστροφής, αλλά με την βοήθεια αγαπημένων προσώπων το ξεπέρασε.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση