GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Απομένουν τέσσερις μέρες πριν τις ευρωεκλογές και στο κεντρικό δελτίο του Alpha παρουσιάστηκε ακόμη μία δημοσκόπηση, της οποίας τα ευ...

Απομένουν τέσσερις μέρες πριν τις ευρωεκλογές και στο κεντρικό δελτίο του Alpha παρουσιάστηκε ακόμη μία δημοσκόπηση, της οποίας τα ευρήματα δείχνουν μία διαφορά της τάξης του 7,2% ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,1%, με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να βρίσκεται στο 30,3. Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 5% και το ΚΚΕ με 4,8%. Το Ποτάμι λαμβάνει 1,7% και οι ΑΝΕΛ 1,1%. Ένα 4% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι δεν θα προσέλθουν στις κάλπες.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνοντας 27%, έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 32% απαντά «κανένας από τους δύο».

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 42% θετικών απόψεων. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 33%, η Φώφη Γεννηματά με 33% και ο Σταύρος Θεοδωράκης με 31%.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση