GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μόρο δολοφονήθηκε σε υπόγειο πρεσβείας...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι άνθρωποι όλων των εποχών μοιάζουν. Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι άνθρωποι όλων των εποχών μοιάζουν.
Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το...
παρελθόν,
αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον
Ζαν-Μπατίστ Σε (1767-1832)

Η μαφία μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες και τη μασονία συγχρονισμένες με την πολιτική εξουσία...
Ο Peppino Impastato, γεννήθηκε στις 5 Γενάρη 1948 στο Cinisi (Σικελία) και δολοφονήθηκε στις 9 Μάη 1978 στο Cinisi που γεννήθηκε...
Ο Aldo Moro θα βρεθεί δολοφονημένος στις 9 Μάη 1978, μετά από 55 ημέρες ομηρίας...
Η Μαφία κτύπησε "τέλεια" και συγχρονισμένα με την πολιτική εξουσία και τις μυστικές υπηρεσίες...
Την ίδια ημέρα δολοφονήθηκε ο Aldo Moro από τις δήθεν "ερυθρές ταξιαρχίες" (τρόπος του λέγειν ερυθρές, αφού μετά τη σύλληψη της ιστορικής ηγεσίας, ήταν κάτω από τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών, της Cia και Μοσάντ, όπως με ντοκουμέντα και με δικαστικές αποφάσεις, σήμερα γνωρίζουμε...) κι η δολοφονία του Πεππίνο (Peppino Impastato) "αποσιωπήθηκε"...
Μια ημερομηνία, ένα δράμα που χάραξε ανεξίτηλα τη συλλογική μνήμη της Ιταλίας κι άλλαξε εντελώς την πολιτική ιστορία της γειτονικής χώρας.
Μυστικές υπηρεσίες, Μαφία, πολιτική εξουσία, κατευθυνόμενη κι απολύτως ελεγχόμενη "τρομοκρατία" ("αριστερή" και νεοφασιστική)... Μασονική στοά Π2 (Προπαγάνδα 2) σε μια άρρηκτη σχέση διατήρησης του "status quo" στην "υπεράσπιση της δημοκρατίας" από τον "κομμουνιστικό κίνδυνο", που σήμερα αντικαταστήθηκε από τους κινδύνους του "εθνικισμού", του "λαϊκισμού", της "κλιματικής αλλαγής", τη Ρωσοφοβία για τη διατήρηση της τραπεζικής δικτατορίας του 4ου Ράιχ.
Κεντρικός "συντονιστής" ο Licio Gelli, ο "μέγας διδάσκαλος" της μασονικής στοάς Π2, με το πρόγραμμα «Δημοκρατικής Μεταρρύθμισης» της κοινωνίας. Ένα σχέδιο που ήρθε στο φως όταν ανακαλύφθηκε τυχαία από τους τελωνειακούς στον απλό έλεγχο των αποσκευών της κόρης του Licio Gelli ενώ επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στο Λονδίνο.
Τα βασικά σημεία, η ραχοκοκαλιά του αναλυτικού προγράμματος «Δημοκρατικής Μεταρρύθμισης» της μασονικής στοάς Π2 είναι:
«* Κατάργηση του πολυκομματικού συστήματος... Διπολικό πολιτικό σύστημα με δύο κυρίαρχους συνασπισμούς (όπως το αμερικάνικο μοντέλο): κεντροδεξιά και κεντροαριστερά...
* Έλεγχος των ΜΜΕ με τη στρατολόγηση τουλάχιστον 3 υψηλόβαθμων δημοσιογράφων σε κάθε μέσο ενημέρωσης. Η εργασιακή "εξαφάνιση" των αρνούμενων να στρατολογηθούν δημοσιογράφων...
* Ο έλεγχος των πολιτικών κομμάτων με τη στρατολόγηση ηγετικών στελεχών τους...
* Ο έλεγχος του δικαστικού σώματος και των ενόπλων δυνάμεων...
* Δημοκρατικός εκσυγχρονισμός με Συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να λειτουργεί ευέλικτα το πολιτικό σύστημα…».

Το διαμέρισμα-γιάφκα ομηρίας του Aldo Moro ήταν ιδιοκτησία των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών [Βλέπε σε: Ο γόρδιος δεσμός της τρομοκρατίας και το ένοπλο κόμμα, Προσκήνιο, Αθήνα 2003].
Επίσης [...] Ο Corrado Simioni, ο άνθρωπος που κατηύθυνε την αιματηρή δράση των Ερυθρών Ταξιαρχιών, ο άνθρωπος που ώθησε στη βία οργανώσεις της επαναστατικής αριστεράς σ' όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, ο επικεφαλής της Σχολής Υπερίων του Παρισιού, με τις σκοτεινές "διεθνείς διασυνδέσεις", ο αρχηγός της παρακρατικής "Σπείρας", διέθετε μια ασφαλή βάση στην Ελλάδα των συνταγματαρχών.[...]
Peppino Impastato, γεννήθηκε στις 5 Γενάρη 1948 στο Cinisi (Σικελία) και δολοφονήθηκε στις 9 Μάη 1978 στο Cinisi που γεννήθηκε...


Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον...

Για τη δολοφονία του Aldo Moro καθοριστικός παράγοντας ήταν η "βοήθεια" της Mossad (Μοσάντ: η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ). Οι ισραηλινοί γνώριζαν πολύ καλά πως η αποσταθεροποίηση της Ιταλίας στο γεωπολιτικό προσκήνιο διευκόλυνε τις ΗΠΑ, ώστε να παραμένει το κατοχικό σιωνιστικό καθεστώς ως η μοναδική στέρεη συμμαχία στη Μεσόγειο, αλλά και να σταματήσει οι τεράστια οικονομική συνεργασία μεταξύ Ιταλίας και ΕΣΣΔ, που τρομοκρατούσε τις "αγορές" κι αυτή η καταστροφή ισοπεδώθηκε με την επιχείρηση "καθαρά χέρια" που ακόμη και σήμερα πολλοί θεωρούν ότι ήταν κτύπημα της "διαφθοράς": ήταν η εξαφάνιση της ιταλικής οικονομίας τόσο στον αραβικό κόσμο, όσο και σε όλες τις σοσιαλιστικές χώρες, για να διευκολυνθεί η κυριαρχία του υποερεθνικού κεφαλαίου και των τραπεζιτών.

Με τον Alberto Franceschini στη Ρώμη...
 Οι αποκαλύψεις φέρνουν την υπογραφή του Alberto Franceschini (ιδρυτής των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" μαζί με τον Renato Curcio και την Margherita (Mara) Cagol [Βλέπε σε: Αντάρτικο ψευδώνυμο: Mara]).
Ο Alberto Franceschini άνοιξε για πρώτη φορά τον "φάκελο" Μοσάντ μιλώντας στον συγγραφέα και δημοσιογράφο Antonio Ferrari για την εφημερίδα "Corriere della Sera". Μάλιστα ο Ferrari μας θυμίζει για τον Franceschini: «Δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, δέχτηκε να διηγηθεί την ιστορία και κυρίως τα τερατώδη λάθη και τις κακίες της οργάνωσης... Πλήρωσε στο ακέραιο τους λογαριασμούς του με τη δικαιοσύνη, παρακολούθησε την υπόθεση Μόρο ενώ ήταν φυλακισμένος και μας δίνει "μια αποδεκτή αλήθεια" γιατί υπήρχαν πράγματα που δεν επιτρεπόταν να ειπωθούν».
Απλά, συνοπτικά και για την κατανόηση των παραπάνω:
* 8 Σεπτέμβρη 1974, η ιστορική ηγεσία των "ερυθρών ταξιαρχιών" (οι ιδρυτές Curcio και Franceschini, μιας κι η Mara Cagol είχε δολοφονηθεί) συλλαμβάνονται στο σιδηροδρομικό σταθμό της Pinerolo (επαρχία του Τορίνο), όταν επιλέχθηκε να εξέλθει της "ύπνωσης" ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών που είχαν διεισδύσει στην οργάνωση: Silvano Girotto (καθολικός μοναχός, κομμουνιστής με δράση στη Λατινική Αμερική και το ψευδώνυμο "Μοναχός πολυβόλο", που για την επαναστατική του δράση έγινε αποδεκτός στις "ερυθρές ταξιαρχίες").
* Η φυλάκιση της ιστορικής ηγεσίας κι η ανάδειξη της καθοδήγησης στρατολογημένων πρακτόρων που είχαν διεισδύσει με τη συνδρομή του Corrado Simioni της Σχολής Υπερίων του Παρισιού, σήμερα φυγόδικος έχει βρει καταφύγιο κι ασυλία στο Ισραήλ [Απορία: άραγε πόσοι έλληνες "διανοούμενοι" και πολιτικοί θήτευσαν στη Σχολή Υπερίων και πόσοι διδάσκουν τον "σοσιαλισμό" των ισραηλινών κοινοτήτων;], αλλάζουν την τακτική της οργάνωσης. Η οργάνωση εισέρχεται στο στάδιο "κτυπάμε την καρδιά του κράτους". Τελειώνει η ακτιβίστικη δράση τύπου "Ρομπέν των Δασών". Έχουμε δηλαδή τη φάση έναρξης των δολοφονιών ως αιτιολόγηση την απελευθέρωση της ιστορικής ηγεσίας. Ουσιαστικά η οργάνωση μετατρέπεται σε ένα όργανο εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης μέσα από καθοδηγούμενη κι ελεγχόμενη "τρομοκρατία".


Galloni: Ο Μόρο μου είπε για τη διείσδυση της Cia και Μοσάντ στις Ερυθρές Ταξιαρχίες (Galloni: Moro mi disse di infiltrati CIA e Mossad nelle BR)

Giovanni Galloni (1927 – 2018) χριστιανοδημοκράτης πολιτικός-υπουργός, καθηγητής Πανεπιστημίου, Νομικός, επιστήθιος φίλος του δολοφονημένου Άλντο Μόρο, ανατρέπει κι αυτός -όπως ο Alberto Franceschini και δικαστές που ξέφυγαν από τον ιστό της μασονικής στοάς Π2-, την περιβόητη «Αποδεκτή Αλήθεια» ώστε να πάρει ένα τέλος η "υπόθεση Μόρο".
Στις 5 Ιούλη 2005, σε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Next " της κρατικής ραδιοτηλεόρασης "RaiNews24", λέει πως λίγες εβδομάδες πριν την απαγωγή του ο Μόρο μιλώντας μαζί του του εκμυστηρεύθηκε τις δυσκολίες για ν' ανακαλύψουν τις γιάφκες των "Ερυθρών Ταξιαρχιών" και πως γνωρίζει το γεγονός ότι οι αμερικάνικες κι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν διεισδύσει με ανθρώπους τους στις "Ερυθρές Ταξιαρχίες", αλλά δεν έχουν ενημερώσει τους Ιταλούς γι' αυτή τη δραστηριότητα ώστε να βοηθηθούν στην ανακάλυψη κρησφύγετων.
Ο Giovanni Galloni, πρωτοκλασάτος πολιτικός της "Χριστιανικής Δημοκρατίας" επανέλαβε τα παραπάνω στον τηλεοπτικό σταθμό "Attivo-tv" πριν πεθάνει: «Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω τη συζήτηση που είχα με τον Μόρο λίγες εβδομάδες πριν τον απαγάγουν. Συζητούσαμε με τον Μόρο για τις "Ερυθρές Ταξιαρχίες", των δυσκολιών ν' ανακαλύψουμε τα κρησφύγετα τους και ο Μόρο μου είπε κατά λέξη: “Η ανησυχία μου είναι αυτή: γνωρίζω σίγουρα ότι οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών κι ισραηλινών έχουν διεισδύσει με ανθρώπους τους στο εσωτερικό των "Ε.Τ.", όμως δεν μας ενημέρωσαν, γιατί αν μας ενημέρωναν θα βρίσκαμε τα κρησφύγετα τους"».
41 χρόνια από τη δολοφονία του Μόρο, σήμερα o Giuseppe Fioroni, πολιτικός της δεξιάς και μετέπειτα ως σήμερα της ιταλικής αριστεράς, πρώην υπουργός, Πρόεδρος της 2ης Ειδικής Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη δολοφονία του Μόρο (Οκτώβρη 2014 - Μάρτη 2018), ανοίγει εκ νέου το φάκελο της δολοφονίας κι ανατρέπει την «Αποδεκτή Αλήθεια»:
Giuseppe Fioroni: Ο Μόρο μάλλον δολοφονήθηκε σε υπόγειο πρεσβείας (Fioroni: Moro forse ucciso in cantina di ambasciata).
«Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτε άλλο από την
πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας.»
Φρήντριχ Χέγκελ (1770-1831)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση