ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι που περνούν στον β' γύρο για τον δήμο Χανίων

Share it:

Ο Άρης Παπαδογιάννης επικεφαλής του συνδυασμού « Η απάντηση τα Χανιά μας» και ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επικεφαλής του συνδυασμού «Για τα Χανιά», θα διεκδικήσουν την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών τον δήμο Χανίων.

Με καταγεγραμμένο το 61% των αποτελεσμάτων ο κ Παπαδογιάννης λαμβάνει ποσοστό 25, 75% και ο κ Σημανδηράκης ποσοστό 19,09 %.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών οι κύριοι Παπαδογιάννης και Σημανδηράκης δήλωσαν:

«Οι συμπολίτες μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους μέσα στην κάλπη, μας ανέδειξαν πρώτους μεταξύ αξιόλογων υποψηφίων δημάρχων και ενώ εξελίσσονται ακόμα τα αποτελέσματα και τα γεγονότα οι ψήφοι που καταγράψαμε, είναι περίπου 40% επιπλέον από τον δεύτερο. Εμείς ευχαριστούμε και όσους μας ψήφισαν και όσους δεν μας ψήφισαν.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Χανιώτες θα μας επιλέξουν ως δημοτική αρχή την ερχόμενη Κυριακή για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την πόλη που ονειρευόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδογιάννης.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε:

«Οι Χανιώτες έστειλαν τα μηνύματα τους. Ενδιαφέρονται για την πόλη , για μια νέα αρχή. Οι πολίτες ενέκριναν το πρόγραμμα που τους παρουσιάσαμε. Καλούμε τους πολίτες και στο δεύτερο γύρο των εκλογών να μας εμπιστευτούν».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση