GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ; Το νοσοκομείο Ντυνάν μέσω του Ωνασείου στο ΕΣΥ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό στην οποία συμμετείχαν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Τράπεζας Πειρα...

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό στην οποία συμμετείχαν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλος, που και ανήκει το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου, με βασικό θέμα την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την «επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας» όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έγραψε στο twitter.
Αρχικά, η διοίκηση αλλά και η ιδιοκτήτρια Τράπεζα Πειραιώς διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να πουλήσει το Ερρίκος Ντυνάν στο Ωνάσειο λόγω του χαμηλού τιμήματος που προσέφερε το Ωνάσειο.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι οι μισθοί και μόνο του Ντυνάν επί σειρά ετών ήταν ίδιοι με αυτούς του ιδιωτικού τομέα δηλαδή χιλιάδες ευρώ για στελέχη και όχι μόνο.
Ταυτόχρονα και οι προσλήψεις που έγιναν πραγματοποιήθηκαν όπως ακριβώς στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς καμία διαδικασία  και διαγωνισμό όπως γίνεται στο δημόσιο.
Υπάρχουν όμως φόβοι και αμφιβολίες ότι αν το Ντυνάν περάσει σήμερα μέσω του Ωνασείου στο Δημόσιο Σύστημα, τότε αυτόματα οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα γίνουν δημόσιοι με ότι αυτό εξυπακούεται.
Σημειώνεται ότι το Ερρίκος Ντυνάν απασχολεί γύρω στα τα 900 άτομα. που αντιστοιχεί σε πολύ περισσότερους ψήφους σήμερα μάλιστα που διανύουμε προεκλογική περίοδο.
Πηγή Health Report.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση