GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών τα αποτελέσματα της κάλπης στέλνοντας το μήνυμα για την επόμενη μέρα με τ...

Με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών τα αποτελέσματα της κάλπης στέλνοντας το μήνυμα για την επόμενη μέρα με το σύνθημα «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Αριστερά ξέρει κ να κερδίζει κ να χάνει.Το ζήτημα τώρα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος μας, ο κόσμος της εργασίας & των μεσαίων τάξεων στην πιθανότητα επιστροφής στις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος.Στα λόγια του Γκαρσία: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!»

Η Αριστερά ξέρει κ να κερδίζει κ να χάνει.Το ζήτημα τώρα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος μας, ο κόσμος της εργασίας & των μεσαίων τάξεων στην πιθανότητα επιστροφής στις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος.Στα λόγια του Γκαρσία: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

— Ευκλείδης Τσακαλώτος | Euclid Tsakalotos (@tsakalotos) 26 Μαΐου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση