GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο σημερινός αντιφασισμός είναι αφελής και ηλίθιος"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Τα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να οδηγηθούν στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός υπερκράτους, χωρίς να καταλάβου...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τα ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να οδηγηθούν στην κατεύθυνση δημιουργίας
ενός υπερκράτους, χωρίς να καταλάβουν οι...
πληθυσμοί τους τι συμβαίνει.
Στόχος που πρέπει να επιτευχθεί με διαδοχικά βήματα,
υπό το πρόσχημα του "αντιφασισμού", "αντιρατσισμού",
"ανοιχτών συνόρων", τα "ατομικά δικαιώματα"
κι αντιμετώπιση του "εθνικισμού" και της "ακροδεξιάς".
Σκοπός η πλήρη επικράτηση του υπερεθνικού κεφαλαίου,
των τραπεζών και του ευρώ... και με αναθεωρήσεις Συνταγμάτων.

Αύριο ψηφίζουν οι λαοί της Ευρώπης για ένα όργανο που δεν έχει καμία αρμοδιότητα κι ουσιαστικά είναι μια εκλογική διαδικασία που δεν αλλάζει σε τίποτα την Ε.Ε.
Όσο κι αν φαντάζει παράξενο, μόνον ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. Jean-Claude Juncker εκστόμισε την αλήθεια, νηφάλιος ή μεθυσμένος δεν έχει σημασία, απευθυνόμενος στους θιασώτες του "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού" ήταν απόλυτα σαφής κι ειλικρινής:
«Με την ψήφο δεν θα αλλάξετε τίποτα»! [Βλέπε σε: Η ευρωπαϊκή "αριστερά" είναι νεκρή! Πέθανε... κι ενταφιάστηκε στον "προοδευτισμό" & τον "δικαιωματισμό"!].
Δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για την χυδαία προπαγάνδα εξωραϊσμού της νεοναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, δημοσιογραφική αργυρώνητη πορνεία, εφημερίδες, ιστολόγια σιτίστηκαν για προβολή εκπομπών και άρθρων για τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" και κανένα κόμμα, υποψήφιος ή τέως ευρωβουλευτής δεν είπε πως ο λαός τον πλήρωσε με χρυσό και δεν μπορούσε να έχει καμία αρμοδιότητα, πέρα από τη μηνιαία είσπραξη ενός πακτωλού χρημάτων [Βλέπε σε: 120 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού & της ακροδεξιάς"].
Το στοίχημα του Σόρος σ' αυτές τις ευρωεκλογές ήταν να μην υπάρξει καμία συζήτηση για την εγκληματική οργάνωση των τραπεζιτών με την επωνυμία "Ευρωπαϊκή Ένωση" και οι δύο μεγάλοι πόλοι που συγκυβερνούν για λογαριασμό του κεφαλαίου, η ευρωπαϊκή "αριστερά" και δεξιά πέρα από τις δήθεν αντεγκλήσεις να συγκλίνουν για το καλό των λαών στην αντιμετώπιση του "εθνικισμού" και του "λαϊκισμού" [Βλέπε σε: Το στοίχημα Σόρος: ευρωεκλογές Μάη 2019!].
Συμπτωματικά, ή για άλλους "συνωμοσιολογικά". τον Ιούνη του 2018 η ετήσια Σύνοδος της "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ" συγκλήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας με επίσημο κεντρικό πολιτικό στόχο την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού" [Βλέπε σε: Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!].
Θέλουν να μας πουν πως ο φασισμός κι ο ναζισμός δεν ήταν μια επιλογή του κεφαλαίου σε μια συγκεκριμένη ιστορική περίοδο.
Θέλουν να μας πουν πως σήμερα το κεφάλαιο που ελέγχει όλες τις εθνικές οικονομίες της Ε.Ε., το νόμισμα, τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις δεξιάς κι αριστεράς, όπως και τις συγκυβερνήσεις δεξιάς κι αριστεράς, ανησυχεί από την "ακροδεξιά", τον "εθνικισμό" και το λαϊκισμό.
Θέλουν να μας πουν πως σήμερα το κεφάλαιο ανησυχεί μήπως υπάρξει ένας νέος Φράνκο, Παπαδόπουλος -αυτοί όπως κι ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι δεν ήταν επιλογές του κεφαλαίου;-, ένα στρατιωτικό πραξικόπημα σε μία χώρα της Ε.Ε. που μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις με το πάτημα ενός πλήκτρου σε ένα χρηματιστήριο.
Κι όλα αυτά τα είχε διαπιστώσει πριν 45 ολόκληρα χρόνια ο "Poeta Vate", ο προφητικός οραματιστής κομμουνιστής διανοούμενος, ο οραματικός ποιητής της ευρωπαϊκής ανυπότακτης αριστεράς, ένας κομμουνιστής ομοφυλόφιλος που συγκρούστηκε με το "δικαιωματικό ριζοσπαστικό" κίνημα που ζητούσε θεσμική κατοχύρωση "δικαιωμάτων ομοφυλοφίλων": το τι κάνω στην κρεβατοκάμαρά μου δεν αφορά το κράτος, τη βουλή και δεν επιτρέπεται το κράτος να θεσπίζει κανόνες κοιτώντας από την κλειδαρότρυπα του υπνοδωματίου μου.
Pier Paolo Pasolini: «Ο σημερινός αντιφασισμός είναι αφελής και ηλίθιος!
Σήμερα υπάρχει μια μορφή αρχαιολογικού αντιφασισμού, που είναι μια καλή δικαιολογία για να δώσει δίπλωμα αντιφασισμού. Είναι ένας εύκολος αντιφασισμός που έχει ως αντικείμενο και στόχο έναν αρχαϊκό φασισμό, που δεν υπάρχει πια και δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά ποτέ. 
Πρόκειται για μια απλή επιδερμική παρατήρηση, καθαρά τεχνική, είναι το σύμβολο μιας ολικής αλλαγής στον τρόπο ύπαρξης, επικοινωνίας για το πλήθος, αυτό το "ωκεάνιο" πλήθος.
Χρειάζεται μόνο μια στιγμή να κοιτάξουμε εκείνα τα πρόσωπα αυτού του πλήθους δεν υπάρχουν,  ότι είναι νεκροί, ότι είναι οι πρόγονοί μας. Αυτό αρκεί για να καταλάβεις ότι αυτός ο φασισμός ποτέ δεν θα επαναληφθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μεγάλο μέρος του σημερινού αντιφασισμού, ή τουλάχιστον αυτού που ονομάζεται αντιφασισμός, είναι είτε αφελής και ηλίθιος, είτε επιτηδευμένος και κακόπιστος: επειδή δίνει ια μάχη ή προσποιείται ότι κάνει μάχη με ένα νεκρό και θαμμένο αρχαιολογικό γεγονός που δεν δεν μπορεί πλέον να φοβίσει κανέναν».
Pier Paolo Pasolini, 1974, "Scritti Corsari" (Κουρσάρικα Κείμενα)
Χωρίς έλεος, αλύπητα τσάκισε τον δήθεν αντιφασισμό ο Παζολίνι [Βλέπε σε: Ο Pier Paolo Pasolini "χαστουκίζει" τον αντιφασισμό... απέναντι στο νεκρό φασισμό!]
Είναι αυτός ο Μαρξιστής κομμουνιστής διανοούμενος που ξεσκέπαζε πριν 45 χρόνια όσους ήθελαν να αποκτήσουν "δίπλωμα αντιφασίστα" με νεκρό τον φασισμό που είχαν κατασκευάσει οι τραπεζίτες [Βλέπε σε: Νέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός!]
Μια κατεύθυνση ψήφου δίνει ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro, με δεδομένες τις διαπιστώσεις για τις απάτες της δεξιάς κι ευρωπαϊκής "αριστεράς" για την αντιμετώπιση της "ακροδεξιάς", του "εθνικισμού" και του "λαϊκισμού": 
«Ψηφίστε κόμματα
1) που προκαλούν ενόχληση στην άρχουσα τάξη
2) που είναι υπέρ της εξόδου από την ΕΕ κι όχι για να την αλλάξουν από το εσωτερικό
3) που δεν κάνουν παραχωρήσεις λόγω πολιτικής ευγένειας
4) που διαθέτουν λιγότερο χρόνο στα ΜΜΕ
5) που δεν είναι δουλικά των ΗΠΑ και Ισραήλ.
Μην εμπιστεύεστε τα κόμματα που εγκατέλειψαν τις θέσεις τους για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα ζήτημα πάνω στο οποίο είχαν ακόμη οικοδομήσει τη λαϊκή συναίνεση. Όποιος λέει ότι η ΕΕ μπορεί να μεταρρυθμιστεί, να καλυτερεύσει, είναι ψεύτης χωρίς αξιοπρέπεια.
Μην εμπιστεύεστε τα κόμματα που ήταν εναντίον του ευρώ και την έξοδο από την Ε.Ε. και τώρα λένε πως μπορούν να καλυτερεύσουν την Ευρώπη. Το βιβλικό πιάτο φακές βοηθά να αλλάξει η προοπτική... Πώς; Για όλα τα άλλα, υπάρχει η Mastercard.
"Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ευρώ και το ΝΑΤΟ. Όχι στη μαζική μετανάστευση ως μεταφορά μαζών. Υπεράσπιση της Ιταλίας και της εργασίας" [διακηρύξεις του Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, παραθέτοντας το παρακάτω σχετικό βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση