GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφωνία Πιτσιόρλα με τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη - Αποχωρεί από την πολιτική

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να αποχωρήσει από την πολιτική ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση ...

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να αποχωρήσει από την πολιτική ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Πιτσιόρλας φέρεται να εξέφρασε τη διαφωνία του, τόσο ως προς το χρόνο, όσο και ως προς τα πρόσωπα που επελέγησαν για την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης έφυγε πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και μιλώντας σε δημοσιογράφους ανακοίνωσε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση