GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Ακύρωσα την επίθεση στο Ιράν επειδή θα πέθαιναν 150 άνθρωποι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε μέσω twitter ότι ακύρωσε την επίθεση στο Ιράν δέκα λεπτά πριν διεξαχθεί, όταν ενημερώθηκε ό...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε μέσω twitter ότι ακύρωσε την επίθεση στο Ιράν δέκα λεπτά πριν διεξαχθεί, όταν ενημερώθηκε ότι 150 άνθρωποι ενδέχεται να χάσουν τη ζωή τους.
Νωρίτερα, τα αμερικάνικα ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Τραμπ ενέκρινε τη διεξαγωγή πληγμάτων εναντίον του Ιράν ως αντίποινα για την κατάρριψη του drone, αλλά προχώρησε στην ακύρωση της διαταγής.
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και μέσω twitter ανέφερε ότι έβαλε «φρένο» στην επίθεση δέκα λεπτά πριν ξεκινήσουν οι επιθέσεις των ΗΠΑ σε τρία διαφορετικά σημεία στο Ιράν. Όπως εξήγησε προχώρησε στη συγκεκριμένη επίθεση, όταν μετά από ερώτησή του Αμερικανός στρατηγός τον ενημέρωσε ότι θα χάσουν τη ζωή τους 150 άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση