GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στην Ιντιάνα: Σκότωσαν 16χρονο για ένα Xbox - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο αγόρια έως 20 ετών πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 16χρονο στο Γκάρι της Ιντιάνα όταν συναντήθηκαν για να τους πουλήσει το Xbox του...

Δύο αγόρια έως 20 ετών πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 16χρονο στο Γκάρι της Ιντιάνα όταν συναντήθηκαν για να τους πουλήσει το Xbox του σε ραντεβού που είχαν κλείσει διαδικτυακά.

Ο Τζόνι Πελουγέρα πήγε στο ραντεβού με τον πατέρα του, ο οποίος τον περίμενε στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι κάτι πήγαινε στραβά και όταν εντόπισε το όπλο, προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Τζόνι, ο οποίος δέχθηκε τον πυροβολισμό στην πλάτη τη στιγμή που προσπάθησε να διαφύγει και να τρέξει στο αυτοκίνητο για να σωθεί. Το αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα. Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της για ένα Xbox.

Oι δράστες είναι δύο Αφροαμερικανοί έως 20 ετών. Η αστυνομία εικάζει ότι πρόκειται για ντόπιους και ζητεί τη βοήθεια του κοινού για περισσότερες λεπτομέρειες. Απευθύνει, επιπλέον, έκκληση στους πολίτες να πραγματοποιούν συναντήσεις για πωλήσεις ή ανταλλαγές σε κεντρικά δημόσια σημεία, όπως για παράδειγμα στο πάρκινγκ του αστυνομικού τμήματος.

Ο Πελουγέρα θα ξεκινούσε το λύκειο το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση