Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο παίρνει ο Τσαμάζ του ΟΤΕ...

Share it:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ
Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: aseote@yahoo.gr

Μπόνους για τα στελέχη του ΟΤΕ…απολύσεις για τους εργαζόμενους!

Πραγματοποιήθηκε χθες, η ετήσια γενική συνέλευση μετόχων του ΟΤΕ στο Δ. Μέγαρο.
Η συνέλευση αυτή όπως και η προηγούμενη, κινήθηκε στα ίδια πλαίσια χωρίς να βγάλει κάποιες ιδιαίτερες ειδήσεις για την στρατηγική, την μελλοντική πορεία και την πραγματική κατάσταση του οργανισμού.

Οι μοναδικές ειδήσεις που βγήκαν είναι:

Α) Η αύξηση των αποδοχών του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ Τσαμάζ, οι οποίες ανέρχονται πλέον στο ποσό του 1.665.524 € το χρόνο!
Β) Του Chief Officer Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ Χ. Μαζαράκη* ο οποίος παίρνει έξτρα 19,69 μηνιαίους μισθούς σαν πριμ, συν (Spot Bonus) ύψους 10.000 € επειδή όπως αναφέρουν στην εισήγηση «επέδειξε εξαιρετική απόδοση, ειδικότερα όσον αφορά στην περιοχή «αύξηση των εσόδων»!

Η εισήγηση δεν διευκρινίζει αν στα επιπλέον μπόνους για τα δυο στελέχη του ΟΤΕ, συμπεριλαμβάνεται και η επίδοσή τους στις τελευταίες απολύσεις των φυλάκων του ΟΤΕ και των άλλων πρόσφατων «εθελούσιων» απομακρύνσεων εκατοντάδων υπαλλήλων του.

Υποθέτουμε ότι αυτά θα μεταφερθούν στην επόμενη χρήση μαζί με τις επόμενες απολύσεις που έχουν προαποφασιστεί με το κλείσιμο των υπόλοιπων καταστημάτων, την μεταφορά του τεχνικού έργου σε εργολαβικές εταιρείες κ.λ.π.
Όπως διαπιστώνουμε, το μέλλον επιφυλάσσει και άλλα… μεγαλύτερα μπόνους για τα προαναφερόμενα αλλά και όλα τ’ άλλα στελέχη του ΟΤΕ που μ’ αυτούς τους πρωτότυπους τρόπους αυξάνουν τα έσοδα και την κερδοφορία του οργανισμού.

Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι - εργαζόμενοι του ΟΤΕ, πάρτε μαζί σας πολύ νερό γιατί στο δικό μας μέλλον προβλέπεται μεγάλη ξηρασία**.

Με την εργοδοτική συνδικαλιστική ηγεσία της ΟΜΕ-ΟΤΕ και των άλλων σωματείων που έχουμε τοποθετήσει πάνω από τα κεφάλια μας, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μισθούς 600 €… περικοπές… εργατικά ατυχήματα… και απολύσεις!

.…Εκτός αν αφυπνιστούμε και διεκδικήσουμε ΟΛΑ όσα μας ανήκουν από τον πλούτο που παράγουμε και προς το παρόν τον αρπάζει η κερδοφορία της Deutsche Telekom και η αστείρευτη βουλιμία των πολυποίκιλων στελεχών – μανδαρίνων του ΟΤΕ.

ΑΣΕ
Αθήνα: 13-06-2019


* Την «εξαιρετική απόδοση» την εμπεδώσαμε δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη του ΟΤΕ όταν κατά την διάρκεια της απεργίας μας ο «εν λόγω» γκάζωσε το αυτοκίνητό του και πήγε να πέσει επάνω στους εργαζόμενους για να τους τρομοκρατήσει… Άξιος ο μισθός του.

**Μιχάλης Κατσαρός

Υ.Γ: Προς τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης:

Δεν κατανοούμε γιατί επιμένετε κάθε χρόνο να στέλνετε δεκάδες εκπροσώπους σας για να κάνουν ρεπορτάζ στην γενική συνέλευση μετόχων του ΟΤΕ αφού είναι βέβαιο ότι τις πραγματικές ειδήσεις θα τις αποκρύψουν και φέτος όπως έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια.
Έκκληση… μην ταλαιπωρείτε άλλο τους δημοσιογράφους σας. Πάρτε το δελτίο τύπου του ΟΤΕ και βγάλτε την είδηση… τουλάχιστον να έβρισκαν ένα καλό μπουφέ θα το καταλαβαίναμε… δυστυχώς όμως ακόμα και αυτό εξαφανίζεται προς χάρη της κερδοφορίας και των μπόνους των μεγαλοστελεχών του ΟΤΕ.
Share it:
Reactions:

Εικόνες

Καταγγελία

Κοινωνία

ΟΤΕ

Πρώτη Σελίδα

Συνδικαλιστικά

Τελευταία Σελίδα

Τηλεπικοινωνίες

Press-gr

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Άλλαξε καριέρα τώρα - Κάνε το τεστ και μάθε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Είστε ικανοποιημένοι από το επάγγελμα που κάνετε; Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το επάγγελμα που σας ταιριάζει; Απαντήστε σε αυτό τεστ και ...