GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρισε η Ανατολική Αττική από το μπουρίνι - 80 κλήσεις για άντληση υδάτων - ΦΩΤΟ

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη νεροποντή, που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αττική και σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύτηκε και από χαλα...

Προβλήματα προκάλεσε η έντονη νεροποντή, που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αττική και σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύτηκε και από χαλαζόπτωση.

Δρόμοι, ισόγεια και υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων πλημμύρισαν από το νερό της βροχής, ενώ δυσκολίες παρουσιάζονται και στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 80 κλήσεις για άντληση υδάτων κυρίως στην Ανατολική Αττική.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται στην Παλλήνη και την Παιανία, ενώ κλήσεις έχουν γίνει και σε Πεντέλη, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Γέρακα και Γλυκά Νερά. Σε μία περίπτωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να προχωρήσει σε κοπή δέντρου.

Σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Πιο συγκεκριμένα, μετ’ εμποδίων γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, από Κατεχάκη έως Φιλοθέη, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στη Σταδίου, στη Βασ. Αμαλίας, στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) και στην Αθηνών-Λαμίας, από τη Μεταμόρφωση έως τη Φιλαδέλφεια.

Και αύριο καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

O καιρός θα παραμείνει άστατος και την Πέμπτη, σύμφωνα με το meteo.gr του Αστεροσκοπείου. Συγκεκριμένα, όπως προβλέπεται, και αύριο θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση