GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προδρόμου για Αμμόχωστο: Με την εποίκηση θέλουν να υφαρπάξουν περιουσίες οι Τούρκοι - BINTEO

Η ανακοίνωση για εποίκηση της Αμμοχώστου , αποτελεί μία ακόμη πρόκληση των κατοχικών δυνάμεων, ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρ...

Η ανακοίνωση για εποίκηση της Αμμοχώστου , αποτελεί μία ακόμη πρόκληση των κατοχικών δυνάμεων, ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Πρόδρομος Προδόμου.

«Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε πρόταση από την ελληνοκυπριακή πλευρά για να διοριστεί μια επιτροπή ειδικών, μία ανεξάρτητη επιτροπή που θα εκτιμούσε τις ανάγκες για αναστήλωση, την προετοιμασία της πόλης ενόψει της ενδεχόμενης επιστροφής των κατοίκων της» ανέφερε, ενώ υπογράμμισε ότι «η πρόθεση αυτή που εκφράζει το κατοχικό καθεστώς σήμερα, είναι για να βρεθεί ένας τρόπος να υφαρπάξουν περιουσίες από τους νόμιμους κατόχους».

Ο κ. Προδρόμου, συσχέτισε τις νέες προκλήσεις «με τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στη θάλασσα της Κύπρου» για τα οποία σημείωσε ότι «παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αναλόγως θα προβούμε στις δέουσες ενέργειες».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση