GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πνίγηκε στον Γάγγη ο Ινδός Χουντίνι ενώ επιχειρούσε θεαματική απόδραση - BINTEO

Μία απόδραση που πήγε στραβά στοίχισε τη ζωή του Ινδού Χουντίνι, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον ποταμό Γάγγη. Ο Σανσάλ Λαχίρι, με τ...

Μία απόδραση που πήγε στραβά στοίχισε τη ζωή του Ινδού Χουντίνι, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον ποταμό Γάγγη. Ο Σανσάλ Λαχίρι, με το ψευδώνυμο "Τζαντούγκαρ Μαντρέικ" ("μάγος Μαντρέικ") είχε βουτήξει δεμένος με αλυσίδες για να αποδείξει ότι μπορούσε να λυθεί σε δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς ο Χουντίνι.

Ο μάγος ήταν αγνοούμενος από το Σάββατο, όταν είχε πηδήξει στο ποτάμι από έναν γερανό, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, πολλών μέσων ενημέρωσης και αστυνομικών. Όμως ο 40χρονος άνδρας δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια κι αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πριν από την προσπάθειά του, ο Λαχίρι είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχε επιχειρήσει την ίδια απόδραση, στο ίδιο σημείο πριν από 21 χρόνια. "Ήμουν αλυσοδεμένος μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί και με πέταξαν στο νερό από τη γέφυρα Χοουράχ. Χρειάστηκα 29 δευτερόλεπτα για να βγω" είχε εξηγήσει.

  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση