GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μοιράζει το χρήμα (με απευθείας αναθέσεις) ο Σπίρτζης...

Σαν τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας ομοιάζει η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όπου λειτουργούν με την λογική ότι αρπάξουμε και ότι προλάβουμε...

Σαν τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας ομοιάζει η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όπου λειτουργούν με την λογική ότι αρπάξουμε και ότι προλάβουμε να μοιράσουμε και να κλέψουμε στους κολλητούς και στους ημέτερους..Η χώρα πάει σε εκλογές και λίγες ώρες πριν την διάλυση της βουλής ο υπουργός υποδομών κύριος Σπίρτζης με την μορφή του κατ` επείγοντος μοίρασε 177.000 ευρώ σε εταιρείες κολλητών και συμβούλων..
Η εν λόγω βέβαια απόφαση της απευθείας ανάθεσης κινείται μέσα στο θεσμικό πλαίσιο του αριστερού νόμου 4412/2016 όπου δίνει την δυνατότητα σε υπουργούς να αναθέτουν έργα με απευθείας αναθέσεις έως του ποσού των 135.000 δίχως διαγωνισμό και αυτό είναι ακόμη μια πολιτική του ηθικού πλεονεκτήματος.
Μια εκ των περιπτώσεων αυτών είναι και η εν λόγω απόφαση του κυρίου Σπίρτζη με ημερομηνία 6-6-2019 όπου διέθεσε 177.000 ευρώ σε τρεις εταιρείες όπως θα δείτε παρακάτω με αντικείμενο σύμβασης Παραχώρησης, για τη συλλογή, οργάνωση και επεξεργασία των προπαρασκευαστικών στοιχείων για τη διερεύνηση της επέκτασης του φυσικού αντικειμένου του Αυτοκινητόδρομου με Σύμβαση Παραχώρησης Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) (εδώ γελάμε)..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση