GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας-Μπαλατσινού: Έφτασε η ώρα για τον γάμο τους - ΦΩΤΟ

Λίγα λεπτά μέχρι να τελεστεί το μυστήριο του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού, με τον Βασίλη Κικίλια και όλα είναι έτοιμα στο εκκλησάκι των Α...

Λίγα λεπτά μέχρι να τελεστεί το μυστήριο του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού, με τον Βασίλη Κικίλια και όλα είναι έτοιμα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στο Λυκαβηττό.
Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού, Μάξιμος, καθώς και η κουμπάρα της θα συνοδεύσουν στην εκκλησία, ενώ η νύφη θα φορά νυφικό σχεδιασμένο από το Zeus&Dione. Το κοστούμι του Βασίλη Κικίλια είναι ραμμένο από τον Νικόλαο Κούρλα.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Ηλία Καντζούρης, φίλος του γαμπρού από το πανεπιστήμιο και πρώην προπονητής του στην ΑΕΚ, μαζί με την σύζυγό του, Έμη Πανουσοπούλου, φίλη και της Τζένης Μπαλατσινού.




Μετά το μυστήριο δεν θα γίνει κάποια δεξίωση, αλλά θα υπάρχει cocktail bar και finger food για τους μόλις 150 καλεσμένους τους.


Οι γονείς του ζευγαριού έφτασαν πολύ νωρίτερα στην εκκλησία, όπως και οι δύο κόρες της νύφης, Αμαλία και Αλεξάνδρα, οι οποίες έφτασαν πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα, για να βρεθούν στο πλευρό της μητέρας τους.


Οι καλεσμένοι – τους οποίους το ζευγάρι έχει ήδη φροντίσει να προμηθεύσει με βεντάλιες και ανεμιστηράκια - για να αντιμετωπίσουν την υπερβολική ζέστη, άρχισαν να καταφθάνουν, σχεδόν δύο ώρες πριν από το μυστήριο.













Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση