GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθυστερεί κι άλλο η απάντηση Μπεργκ στον Ολυμπιακό - Στο κόλπο και η Φενέρ

Λίγο χρόνο ακόμα ζήτησε ο Μάρκους Μπεργκ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στην πρόταση που του έχει καταθέσει για να δώσει την τελική ...

Λίγο χρόνο ακόμα ζήτησε ο Μάρκους Μπεργκ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στην πρόταση που του έχει καταθέσει για να δώσει την τελική του απάντηση.

Ο Σουηδός επιθετικός παρουσιάζεται κολακευμένος από την προσφορά των Πειραιωτών, ενώ αναγνωρίζει και το γεγονός πως του έχει γίνει πρόταση που αγγίζει μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων τα 2 εκατ. ευρώ, κάτι που δύσκολα συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, η προοπτική του Ολυμπιακού συνδυάζεται με τη διεκδίκηση τίτλων και τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League ή στόχος είναι μέσα από το Europa League να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Το περιβάλλον του Μπεργκ, όπως για παράδειγμα η γυναίκα του, δείχνει θετικό στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως σκέφτεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, η απάντηση του διεθνή στράικερ αναμένεται μετά το παιχνίδι της Σουηδίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2020 (10/6, 21:45), δηλαδή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, όμως, φέρεται να έχει κάνει πρόταση η Φενέρμπαχτσε για τον 32χρονο φορ, η οποία μάλιστα ξεπερνάει τα 2,2 εκατ. ευρώ και είναι μία ομάδα που είχε ενδιαφερθεί ξανά για εκείνον πριν από μερικούς μήνες.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση