GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στη Χίο - Ιερέας πέταξε νομίσματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Επεισόδιο μεταξύ του ιερέα της κοινότητας Κοινής, της Χίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη συνέβη σήμερα στο νησί. Όπως ανα...

Επεισόδιο μεταξύ του ιερέα της κοινότητας Κοινής, της Χίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη συνέβη σήμερα στο νησί.
Όπως αναφέρει το alithia.gr, ο ιερέας τελούσε σήμερα μνημόσυνο στην εκκλησία των Φλατσίων, όταν παρόντος του βουλευτή Α. Μιχαηλίδη κατέβηκε από το ιερό βήμα πλησίασε τον βουλευτή, πήρε από τον δίσκο στο παγκάρι μια χούφτα με κέρματα και τα πέταξε στο πρόσωπο του φωνάζοντας, «προδότη πάρε τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία». Ο βουλευτής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον ναό.
Ο κ. Μιχαηλίδης, ανέφερε για το περιστατικό ότι δεν περίμενε μια τέτοια πράξη μέσα στον ναό και με τον ιερέα να φοράει τα άμφια του.
«Νομίζω, ανέφερε, ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη πουθενά στην χώρα μας. Δεν θα με πείραζε αν μετά την Λειτουργία ο Ιερέας σε προσωπικό επίπεδο εξέφραζε την δυσαρέσκεια του», κατέληξε.
Πηγή: alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση