GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σκηνή - κλειδί που "σβήστηκε" από το Game of Thrones και θα άλλαζε τα πάντα

Το τέλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για την Σέρσεϊ Λάνιστερ. Η σταρ του Game of Thrones, Λένα Χέντεϊ, αποκάλυψε ότι μια σκηνή -...

Το τέλος θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για την Σέρσεϊ Λάνιστερ. Η σταρ του Game of Thrones, Λένα Χέντεϊ, αποκάλυψε ότι μια σκηνή - κλειδί για την πλοκή της σειράς σβήστηκε και δεν προβλήθηκε στην έβδομη σεζόν του Game of Thrones.

Η συγκεκριμένη σκηνή θα επέτρεπε στους τηλεθεατές να καταλάβουν τον λόγο για τις αποφάσεις της Σέρσεϊ που οδήγησαν στον θάνατό της.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, στο συγκεκριμένο κομμάτι η Σέρσεϊ έχανε το μωρό της. Το περιέγραψε ως μια τραυματική και σημαντική στιγμή. Ήταν έγκυος στο παιδί του αδελφού της Τζέιμι και για την επόμενη σεζόν, την όγδοη, όλοι αναφέρονταν στο μωρό, ενώ η ίδια απαντούσε πάντα λακωνικά.

"Μπορώ να πω ότι ήθελα έναν καλύτερο θάνατο" δήλωσε στην Guardian. "Σίγουρα φαντάζεσαι τον θάνατο του χαρακτήρα που ενσαρκώνεις. Ήταν σοκ. Αλλά πιστεύω ότι δεν μπορούσαν να τους ευχαριστήσουν όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση