GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Στις 7 Ιουλίου ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τις ευθύνες μας

Στον Γιώργο Σιαδήμα «Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, όποια προσπάθεια επιβολής τετελεσμένων είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αυτού το...

Στον Γιώργο Σιαδήμα

«Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, όποια προσπάθεια επιβολής τετελεσμένων είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αυτού του είδους η πίεση από την Τουρκία δεν θα μας οδηγήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», δηλώνει ο Τομεάρχης Εξωτερικών Ν.Δ., υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών.

Η Ν.Δ. είναι θετική στον διάλογο με την Τουρκία, αλλά σε έναν διάλογο χωρίς τη σκιά των προκλήσεων και των παραβατικών συμπεριφορών υποστηρίζει στη Realnews ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να γίνει κατανοητό πως «με κυβέρνηση Ν.Δ. όποια προσπάθεια επιβολής τετελεσμένων είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αυτού του είδους η πίεση από την Τουρκία δεν θα μας οδηγήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων». Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. αναφέρεται και στις δηλώσεις του πρωθυπουργού («εάν ο Ερντογάν δεν σταματήσει τις γεωτρήσεις θα υπάρξει τίμημα») και υποστηρίζει πως οι δηλώσεις αυτές ήρθαν πολύ αργά και μετά από μια μεγάλη περίοδο «εξωραϊσμού και κατευνασμού».

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη στη Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση