GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάσκας: "Φέρετρο με ρόδες" το περιπολικό που ενεπλάκη στο τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

«Φέρετρο με ρόδες» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, το περιπολικό το οποίο ενεπλά...

«Φέρετρο με ρόδες» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρος Μπαλάσκας, το περιπολικό το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στου Ζωγράφου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι «έσπασαν τα φρένα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχαμε καταγγείλει πριν από 4-5 μήνες με φωτογραφικό υλικό και όλα τα ΜΜΕ το είχαν κάνει πρώτο θέμα. Αντί να αποσυρθεί την επόμενη μέρα διότι είναι ένα κινητό φέρετρο, ένα διαλυμένο αυτοκίνητο που μπορούσε ανά πάσα στιγμή να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών αλλά και τον αστυνομικών, να τρέχει στο δρόμο με σπασμένα φρένα και σπασμένα ακρόμπαρα».

«Σαφώς θα είχαμε θύματα αν π.χ. είχαμε καταδίωξη και ήταν με πολλά χιλιόμετρα. Εάν δεν ήταν έμπειρος ο αστυνομικός να πάει να το ρίξει σε μία μάντρα για να το σταματήσει, είναι σίγουρο ότι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο θα ''θέριζε'' πολίτες», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση