GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «ΝΤΑΗΣ» αστυνομικός της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι ουσίες και ο έρωτάς του για μια γυναίκα!

Απειλεί, βρίζει και «αυτοκτονεί» μετά το τρίτο καραφάκι…. – «ΤΣΟΥΒΑΛΙ» οι ΕΔΕ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ) ΓΑΔΑ (ΥΚΑ 1) : Γενική Αστυνομική...

Απειλεί, βρίζει και «αυτοκτονεί» μετά το τρίτο καραφάκι…. – «ΤΣΟΥΒΑΛΙ» οι ΕΔΕ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΓΑΔΑ (ΥΚΑ 1): Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής – Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας 1: το τμήμα που το πλαισιώνουν ασφαλίτες, που ασχολούνται με αναρχικούς. Σύμφωνα με καταγγελίες στο εν λόγω τμήμα υπηρετεί ένας αστυνομικός που έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε πολίτες και όχι μόνο. Έχει ήδη δύο αναφορές για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύζυγό του και μια αναφορά από συναδέλφους του για τροχαίο που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2019 στην περιοχή του Χολαργού.

Τι είχε γίνει στο τροχαίο με το περιπολικό

Ο αστυνομικός της ΥΚΑ 1 υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε την ιδιωτική του μηχανή χωρίς κράνος σε στενό του Χολαργού. Σύμφωνα με τις καταγγελίες το περιπολικό συγκρούστηκε μαζί του (απ ότι λένε αυτόπτες παραβίασε ΣΤΟΠ). Ο αστυνομικός της ΥΚΑ 1 είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μολονότι είδε ότι η σύγκρουση ήταν με περιπολικό, άρχιζε να βρίζει και να κυνηγάει να χτυπήσει τον οδηγό του οχήματος -επειδή όπως φώναζε δεν του ζήτησε συγγνώμη- κρατώντας στο χέρι του το φαίρινγκ της μηχανής που είχε σπάσει.

Στο σημείο έφτασε η τροχαία που έπραξε τα δέοντα. Αλκοτέστ και παρακράτηση διπλώματος για έξι μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αστυνομικός γλίτωσε για κάποιο λόγο το αυτόφωρο. Για την υπόθεση έχει ανοιχτεί φάκελος όπου ο αστυνομικός της ΥΚΑ 1 θα περάσει ΕΔΕ για το σκηνικό που προκάλεσε με τους συναδέλφους του στο τροχαίο που έλαβε χώρα πριν δύο περίπου μήνες.

Αυτή τη στιγμή οδηγάει τη μηχανή του χωρίς δίπλωμα και κράνος με έναν καθρέφτη και χωρίς φαίρινγκ αποτελώντας δημόσιο κίνδυνο αφού όπως πληροφορούμαστε από τις καταγγελίες βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της μέρας υπό την επήρεια αλκοόλ. Επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι συνάδελφοί του γνωρίζουν ότι είναι χρήστης κάνναβης και ότι αρκετές φορές πίνει αλκοόλ και εν ώρα υπηρεσίας.
Απειλεί και βρίζει επιχειρηματίες για μια γυναίκα

Ο αστυνομικός της ΥΚΑ 1 της ΓΑΔΑ εξυβρίζει και απειλεί επιχειρηματίες ότι θα τους χτυπήσει και θα κάνει κακό και στα μαγαζιά τους. Ο «νταής» αστυνομικός που όταν πίνει δεν ελέγχεται, στέλνει ασύστολα υβριστικά μηνύματα σε βάιμπερ και μέσσεντζερ – που αλλάζει κάθε τρεις και λίγο γιατί τον μπλοκάρουν- , λέγοντας πως θα τους βρει όπου και να κρυφτούν. Ο λόγος; Ο έρωτάς του για μια γυναίκα (δημοσιογράφος σε τηλεοπτικό σταθμό) που τυγχάνει να είναι και οικογενειακή φίλη τους.


Βγάζει όπλο μέσα σε μαγαζιά

Ο αστυνομικός της ΥΚΑ 1 της ΓΑΔΑ λόγω της εξάρτησής του από ουσίες, πουλάει νταηλίκια μέσα σε μαγαζιά και μάλιστα έχει βγάλει και το υπηρεσιακό του όπλο απειλώντας πελάτη, που κάλεσε την άμεση δράση, αλλά φυσικά ο «νταής» είχε εξαφανιστεί. Ο πελάτης στη συνέχεια για ευνόητους λόγους δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση.

Ο έρωτας, οι ουσίες και οι «αυτοκτονίες»

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 40χρονος αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας, ενοχλεί σε μηνύματα από ψεύτικα μέσσεντζερ τη γυναίκα που έχει βάλει στο μάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ήξερε μόνο ένα μήνα!!!Πηγές λένε πως πρόκειται να καταθέσει μήνυση και αγωγή και να απευθυνθεί στην υπηρεσία του αν δεν σταματήσει να παρενοχλεί τόσο την ίδια αλλά και τους οικείους της. Έχει κρατήσει όλα τα υβριστικά μηνύματα και τις απειλές που κατά καιρούς στέλνει ο αστυνομικός. ΄

Από ρεπορτάζ που κάναμε στην πρώην γειτονιά του, μας μίλησαν για έναν εξαρτημένο άνθρωπο από ουσίες και εξαιρετικά επικίνδυνο λόγω ψυχοσωματικών προβλημάτων. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που απείλησε με μηνύματα ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ο αστυνομικός μετακόμισε δίπλα της – στην περιοχή της- σε απόσταση αναπνοής, προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις της. Αυτό ήταν που την εξόργισε ακόμη πιο πολύ και την ανάγκασε να ακολουθήσει πλέον τη νόμιμη οδό.

Το «Alerttv.com.gr» διαθέτει ονόματα και αποδείξεις. Κύριε Χρυσοχοϊδη βάλτε μια τάξη επιτέλους στην ΕΛ.ΑΣ που έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι. Αυτούς τους αστυνομικούς εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους πληρώνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση