GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της πρώτης σύσκεψης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Αμέσως μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήγε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής υ...

Αμέσως μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήγε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς βρισκόμαστε εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και ήθελε να ενημερωθεί για το πού βρίσκεται ο σχεδιασμός.

Όπως μετέδωσε το Open, νωρίτερα, ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε ζητήσει να γίνει σύσκεψη στην ΕΛ.ΑΣ.. Στη σύσκεψη δεν ήταν “παρών” η ηγετική πυραμίδα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς δεν παρευρίσκονταν ο αρχηγός, ο υπαρχηγός και οι αντιστράτηγοι Βορείου, Νοτίου Ελλάδας, προστασίας συνόρων καθώς και ο επιτελάρχης. Είχε ήδη ζητηθεί η παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δέχθηκε να φύγει και αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί επίσημα ότι αποχωρεί από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την σύσκεψη μίλησε για την στελέχωση των υπηρεσιών πρώτης γραμμής, ενώ ζήτησε οι αστυνομικοί πρώτης γραμμής να βρίσκονται στον δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση