GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετρά τις πληγές της η Ναυπακτία - Εικόνες καταστροφής από τη σφοδρή κακοκαιρία - ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τις μεγάλες καταστροφές, που άφησε πίσω της η σφοδρή χθεσινοβραδινή νεροποντή, η οποία έπληξε τη Ναυπακτία, μαρτυρούν οι εικόνες, που...

Τις μεγάλες καταστροφές, που άφησε πίσω της η σφοδρή χθεσινοβραδινή νεροποντή, η οποία έπληξε τη Ναυπακτία, μαρτυρούν οι εικόνες, που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Στον οικισμό της Μακύνειας, ένα αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τη λάσπη, από κλαδιά και φερτά υλικά, βράχια και μεγάλες πέτρες έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, ενώ ο παραλιακός δρόμος έχει κοπεί στα δύο. Μεγάλη ζημιά έχει υποστεί ο δρόμος προς το αρχαίο θέατρο Μακύνειας, όπως και η παραλία Ρίζας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να διασώσει περίπου 55 άτομα που κινδύνευσαν εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, στον Πλατανίτη Ναυπάκτου, στον Άγιο Παντελεήμονα Αντιρρίου, στη Μακύνεια και στην «Ιόνια» οδό.

Σε Ναυπακτία και Αντίρριο, ζημιές έχουν προκληθεί σε σπίτια λόγω εισροής υδάτων, στην αγροτική οδοποιία, εξ’ αιτίας καταπτώσεων χωμάτινων όγκων, καθώς και σε ακτές, λόγω φερτών υλικών, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Τέγας.

Όπως αναφέρει ο κ. Τέγας, μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του δήμου Ναυπακτίας εργάζονται συνεχώς για τον καθαρισμό δρόμων από φερτά υλικά, ώστε να γίνεται χωρίς προβλήματα η πρόσβαση των κατοίκων σε σπίτια και καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση