GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπέγραψε τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη ο Προκόπης Παυλόπουλος - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπέγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος το Προεδρικό Διάταγμα για τον διορισμό της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου, η θητεία της οποίας έλη...

Δεν υπέγραψε ο Προκόπης Παυλόπουλος το Προεδρικό Διάταγμα για τον διορισμό της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου, η θητεία της οποίας έληξε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο ΑΝΤ1, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θεωρεί δέον να επικυρώσει μια τόσο σοβαρή απόφαση που ελήφθη σε προεκλογικό χρόνο.

Έτσι, σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο κ. Παυλόπουλος θα κρατήσει στο συρτάρι έως τις εκλογές το ΠΔ που ορίζει τη νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου. Η θητεία του προέδρου Βασίλειου Παππά και της εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου έληξε χθες και σύμφωνα με την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου πριν από έναν μήνα, από σήμερα η Ειρήνη Καλού θα αναλάμβανε καθήκοντα προέδρου του Αρείου Πάγου και η Δήμητρα Κοκοτίνη τη θέση της εισαγγελέως. Ωστόσο, η μη υπογραφή του Διατάγματος καθιστά ανενεργή την επιλογή με τον Άρειο Πάγο να διοικείται βάσει νόμου από την αρχαιότερη αντιπρόεδρο Αγγελική Αλειφεροπούλου και τον αρχαιότερο αντεισαγγελέα Δημήτρη Δασούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση