GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τα συλλαλητήρια, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών τώρα ο (νέος υπ. Άμυνας) Ν. Παναγιωτόπουλος!

Aπό τα όσα δήλωσε στο συνέδριο του Economist ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος φαίνεται ότι τα περί «κακής» ή «προδοτικής» Συ...

Aπό τα όσα δήλωσε στο συνέδριο του Economist ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος φαίνεται ότι τα περί «κακής» ή «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών είναι πια περασμένα-ξεχασμένα  για τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας  στο συνέδριο του Economist, ο κ. Παναγιωτόπουλος (ο οποίος ως βουλευτής της ΝΔ συμμετείχε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας)  δήλωσε ότι αν η Συμφωνία των Πρεσπών εφαρμοστεί με τήρηση των όρων της «θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Αυτούσια η σχετική δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου:
«Και ένα τελευταίο σχόλιο, βέβαια, θεωρώ επιβεβλημένο να το κάνω, για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν αμφισβητώ την πρόθεση κανενός ότι αυτή η Συμφωνία επιτεύχθηκε για καλό σκοπό, για να ενισχύσει τη σταθερότητα στην περιοχή, για να ενισχύσει τις γεωπολιτικές σταθερές της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές. Απλά, η άποψή μου είναι, με κάθε καλή πρόθεση, και θέλω να το τονίσω αυτό, ότι για να σταθεί αυτή η Συνθήκη και να παράξει θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει και τα δύο μέρη να σταθούν με προσήλωση στην τήρηση των ουσιωδών όρων αυτής. Αυτή είναι και η θέση μου, αν θέλετε ως νομικού. Αν αυτή εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση