GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Γιατί έσπασα το εμπάργκο

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την έναρξη της σ...

Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την έναρξη της συνέντευξής του στον σταθμό του Φαλήρου.

“Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν είναι περασμένα, δεν είναι όμως ξεχασμένα. Μένει να δούμε αν με την παρουσία μου στον ΣΚΑΪ αποκαθίσταται η κανονικότητα”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι “ορισμένες φορές με πλήγμα στην αξιοπιστία, στο κύρος και στην αντικειμενικότητα, υπερβήκατε τα όρια”.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, "εν πάση περιπτώσει είμαι εδώ διότι θέλω να εξαντλήσω κάθε δημόσια συχνότητα και γιατί πιστεύω ότι η παρουσία μου εδώ μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στην πραγματικότητα" και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απετέλεσε μια πολιτική δύναμη που δημιουργούσε ανασφάλεια, όχι σε δημοσιογράφους, αλλά σε ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών που σήμερα πληρώνουν για την κατοχή δημόσιας συχνότητας, σε αντίθεση με το παρελθόν που "δεν πλήρωναν μια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση