GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ο στρατός στέλνει μηχανήματα και γεννήτριες στη Χαλκιδική

Ο στρατός θα συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών, που σημειώθηκαν λόγω της καταιγίδας που έπληξε τη Χαλκιδική, δήλωσε ο υπουργός Ε...

Ο στρατός θα συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών, που σημειώθηκαν λόγω της καταιγίδας που έπληξε τη Χαλκιδική, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ''Σήμερα'' με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι «άμεσα ενεργοποιήθηκε από το υπουργείο όλος ο μηχανισμός» και πως μηχανήματα του στρατού προκειμένου να συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών, κατευθύνονται προς τη Χαλκιδική.

«Αυτό που βλέπουμε ως πρώτη ανάγκη είναι η παροχή κάποιον γεννητριών», είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ούτως ώστε να καλυφθούν κάποιες ανάγκες ηλεκτροδότησης.

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε μάλιστα ότι, «ο στρατός έχει εντολή από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να είναι σε επιφυλακή. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει ταχύτητα εκτέλεσης, υπάρχει και αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση