Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Φάμελλος: Ο κ. Χατζηδάκης προσπαθεί να προετοιμάσει ένα σενάριο ξεπουλήματος της ΔΕΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

"Ο κ. Χατζηδάκης προσπαθεί να προετοιμάσει ένα σενάριο ξεπουλήματος της ΔΕΗ. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σενάριο κρίσης, μία ψεύτικη καταστροφολογική ερμηνεία των όσων συμβαίνουν στη ΔΕΗ για να μπορέσει αργότερα να δικαιολογήσει τις επιλογές του που θα είναι αντίστοιχες με εκείνες που είχε κάνει στο παρελθόν με την Ολυμπιακή" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Για την Ελλάδα” με τον Σπύρο Χαριτάτο.

“Η αλήθεια για τη ΔΕΗ είναι διαφορετική: Το 2014 η ΔΕΗ ήταν ουραγός στις επενδύσεις σε ΑΠΕ, ενώ η τιμή του ρεύματος αυξήθηκε κατά περίπου 60% την περίοδο 2010-2014 με ταυτόχρονη μείωση του ΑΕΠ της χώρας κατά 25%, που σήμαινε περαιτέρω μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών. Αντίθετα την περιοδο 2015-2019 δεν υπήρξε καμία αύξηση στη τιμή του ρεύματος, ενώ η ΔΕΗ άρχισε να επενδύει στις ΑΠΕ. Αυτή είναι μία πολιτική προς όφελος της ΔΕΗ, των πολιτών αλλά και του κλίματος. Τα βασικά λοιπόν ζητήματα για τη ΔΕΗ είναι το άνοιγμα της στις ΑΠΕ και η προσαρμογή στη κλιματική αλλαγή, η διατήρηση του χαμηλού κόστους ενέργειας για τους πολίτες, η αποτροπή της ενεργειακής φτώχειας και τέλος η δίκαιη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή” πρόσθεσε.

“Η δική μας κυβέρνηση πέτυχε μία συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των μεταναστευτικών ροών κατά πολύ. Ο διάλογος θα πρέπει να συνεχιστεί σε επίπεδο ΕΕ γιατί έτσι η φωνή μας θα είναι πιο ισχυρή απέναντι στη Τουρκία. Όμως η πραγματική λύση βρίσκεται στην επίτευξη ειρήνης στη περιοχή” ανέφερε.

”Καταρχήν το δικό μας καθήκον είναι να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα μας και μετά για το ΣΥΡΙΖΑ. Οτιδήποτε συζητάμε σήμερα για το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι προς όφελος των πολιτών και της πολιτικής. Είμαστε ένα κόμμα της αριστεράς με το μεγαλύτερο μάλιστα ποσοστό στην Ευρώπη. Δεν μας ενδιαφέρει να ανοιχθούμε προς την κεντροαριστερά ή το κέντρο. Μας ενδιαφέρει να ανοιχθούμε προς την κοινωνία. Θέλουμε όλος ο κόσμος που πίστεψε σε εμάς να συνεχίσει να συνομιλεί μαζί μας, να είναι ενεργός, να λειτουργεί στη πολιτική, γιατί έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά καθήκοντα. Το ένα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κοινωνία να προφυλάξουμε ότι με κόπο κατακτήσαμε τα τελευταία χρόνια γιατί κάποιοι τα αμφισβητούν. Το δεύτερο είναι να παλέψουμε για νέες κατακτήσεις στο μέλλον. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτούς τους δύο στόχους θα πρέπει ο κόσμος να είναι μεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και να συνομιλεί. Και όχο μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και μέσα στους Δήμους, τα συνδικάτα κ.λπ.” σχολίασε.

Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση