GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στέλιος Καζαντζίδης σε προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Μάξιμου Σενετάκη!

Ο Μάξιμος Σενετάκης δεν δίστασε να τσαλακώσει το “αστικό προφίλ” του και χρησιμοποίησε τη φωνή του Καζαντίδη σε προεκλογικό του βίντεο, ...

Ο Μάξιμος Σενετάκης δεν δίστασε να τσαλακώσει το “αστικό προφίλ” του και χρησιμοποίησε τη φωνή του Καζαντίδη σε προεκλογικό του βίντεο, όπου η ...θεία του καλεί τους ψηφοφόρους να δώσουν “σταυρό στον Μάξιμο”...

Με τον τρόπο αυτό, ο υποψήφιος βουλευτής τρολάρει την “κοινωνική ευαισθησία” της Αριστεράς, η οποία επί χρόνια οικειοποιείται τον γνωστό τραγουδιστή και τις αγωνίες της εργατιάς, την ίδια στιγμή που με χιουμοριστικό τρόπο καλεί τους ψηφοφόρους να τον επιλέξουν.

Ο ίδιος εμφανίζεται σε ένα γιαπί να επιβλέπει τις οικοδομικές εργασίες, για να επικοινωνήσει με τον τρόπο αυτό ότι είναι άνθρωπος της δουλειάς (πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα) και να ενισχύσει το προεκλογικό του μόττο “αντί λόγια, έργα”.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ δεν εκλέχτηκε στις εκλογές του 2015 και επέστρεψε στην εργασία του, επιβλέποντας και ολοκληρώνοντας μια σειρά από ιδιωτικά και δημόσια έργα. Μάλιστα, πρόσφατα κέρδισε τα εύσημα του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν στην τελευταία του περιοδεία στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τον σταθμό του ΚΤΕΛ (ένα στολίδι για την πόλη του Ηρακλείου), στο οποίο ο Μάξιμος Σενετάκης είχε το project managment.

Στο βίντεο παίζει το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι η στιγμή που (επί ΣΥΡΙΖΑ) τα πάντα έχουν καταρρεύσει (το ρεύμα και τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας έχουν πέσει) κι ένας νεαρός συνεργάτης του Μάξιμου τον καλεί να πηγαίνουν γιατί “έρχεται ο Κυριάκος”!

Ο Μάξιμος αναφωνεί “επιτέλους” και ξεκινά να φύγει. Εκεί συναντά την ...θεία του (το ρόλο της οποίας ερμηνεύει η ηθοποιός Λίτσα Χριστουλάκη), η οποία ξαφνιασμένη τον ρωτά που πάει: Ο Μάξιμος της απαντά ότι “το σπίτι στο έστησα, πάμε τώρα να στήσουμε και την Ελλάδα”. Η θεία του δίνει την ευχή της και τον σταυρώνει… Η Λίτσα Χριστουλάκη κλέβει την παράσταση όταν στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται να θυμιατίζει την οικοδομή, ανήμερα της 7ης Ιουλίου, για να επαναλάβει την προτροπή της: “Το σταυρό σας στον Μάξιμο”…

Το βίντεο ανέβηκε το βράδυ της Παρασκευής στην σελίδα του Μάξιμου Σενετάκη στο Facebook και αμέσως προκάλεσε πολλά views αλλά και ποικίλα σχόλια. Κάποιοι γέλασαν και κατάλαβαν ότι επιστρατεύεται το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός για να περάσουν τα αρκετά πολιτικά μηνύματα. Κάποιοι άλλοι βρήκαν κακόγουστη και παράταιρη με το προφίλ του υποψηφίου, τη φωνή του Καζαντζίδη.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο, στο οποίοι εμφανίζονται και δυο νεαροί εθελοντές της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Ηράκλειο (talk of the town).

Δείτε το βίντεο εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=QlkZgxmuiyA&t=11s

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση