GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εξάχρονος "Σβαρτσενέγκερ" κάνει πους απς και σπάει όλα τα ρεκόρ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εξάχρονος Rahim Kuriev, ο οποίος έχει το παρατσούκλι Τσετσένος Σβαρτσενέγκερ έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ στα πους απς. Το αγόρι έκαν...

Ο εξάχρονος Rahim Kuriev, ο οποίος έχει το παρατσούκλι Τσετσένος Σβαρτσενέγκερ έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ στα πους απς. Το αγόρι έκανε περίπου 9000 επαναλήψεις ενώ κάμερες τον κατέγραφαν.

Ο μικρός κατάφερε να κάνει 4183 πους απς μέσα σε δύο ώρες, σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση στη δημόσια τηλεόραση της Τσετσενίας. Έκανε τον μεγαλύτερο αριθμό πους απς που έχουν γίνει μέσα σε δύο ώρες, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Ένα ρεκόρ που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, με δεδομένο ότι μιλάμε για έναν εξάχρονο. 

Στη συνέχεια ο Rahim συνέχισε κάνοντας ακόμη 4618 επαναλήψεις για να σπάσει και το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό συνεχόμενων πους απς. 

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του έγιναν υπό την επίβλεψη του αρχισυντάκτη του Russian Book of Records, Stanislav Konenko, ο οποίος έδωσε στο παιδί και τα δύο πιστοποιητικά των ρεκόρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση