GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Θρίλερ” με τη φωτιά και την έκρηξη στον Πενταδάκτυλο - Εντοπίστηκαν συντρίμμια με ρωσικά γράμματα - ΦΩΤΟ

Άλλο ένα κομμάτι του μηχανισμού που έπεσε στα χωριά Βουνό και Δίκωμο στα κατεχόμενα, εντοπίστηκε στο χωριό Κορνόκηπος της επαρχίας Αμ...

Άλλο ένα κομμάτι του μηχανισμού που έπεσε στα χωριά Βουνό και Δίκωμο στα κατεχόμενα, εντοπίστηκε στο χωριό Κορνόκηπος της επαρχίας Αμμοχώστου, σύμφωνα με το philenews.

Τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι κάτοικος του Κορνόκηπου, ο Ετζεβίτ Σιαχ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το αντικείμενο αυτό που μοιάζει με μέρος πυραύλου και πως τα σχόλια αναφέρουν ότι πρόκειται για ρωσικό πύραυλο.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο DHA, o Ερσίν Τατάρ δήλωσε πως “εκτιμάται ότι είναι πύραυλος”, το αντικείμενο που έπεσε στα κατεχόμενα και ανέφερε ότι δεν έχουν μέχρι στιγμής καταλήξει οι έρευνες.

“Μπορεί να είναι και ατύχημα, θα περιμένουμε και θα δούμε. Θα σας ενημερώσουμε όταν οριστικοποιηθεί”, σημείωσε ο Ερσίν Τατάρ προσθέτοντας ότι έχει προκληθεί ένταση στην περιοχή.

“Αυτό που λέγεται είναι πως πηγάζει από επιθέσεις μεταξύ Συρίας και Ισραήλ. Θα σας ενημερώσουμε αφού διακριβωθεί από τις στρατιωτικές πηγές” πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: philenews / ΚΥΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: sigmalive.com/ Yeni Duzen

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση