GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

HASTA ΜΚΟ SIEMPRE! Ελεύθερη η "καπετάνισσα" του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « est modus in rebus sunt certi denique fines »...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«est modus in rebus
sunt certi denique fines»...
Οράτιος (Quintus Horatius Flaccus), "Σάτιρες", I, 1, 106-107.
(μετάφραση: "Όλα τα πράγματα εμπεριέχουν ένα όριο.
Τα σύνορα είναι καλά καθορισμένα")

Ενώ γραφόταν οι παρακάτω σκέψεις... η "λαϊκή αγανάκτηση" έφερε την πολυπόθητη "λευτεριά" στη "καπετάνισσα", το θηλυκό Τσε Γκεβάρα των τραπεζιτών και της κοσμοπολίτικης "αριστεράς"...

Σχολιάζει ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro, την "απόφαση" της προϊσταμένης στην εισαγγελία της Αγκριντζέντο, που δεν επικύρωσε την απόφαση του εισαγγελέα που άσκησε δίωξη εναντίον της Καρόλα, μετά την επίθεση εναντίον σκάφους τελωνειακών από τη Γερμανίδα:
«Η Καρόλα Ρακέτε ελεύθερη. Είχατε αμφιβολίες; Οι φίλοι των αφεντικών τη βγάζουν πάντα καθαρή. Αυτοί είναι οι εκλεκτοί, δεν είναι μέρος του λαουτζίκου που παλεύει κάθε μέρα για το μεροκάματο. Η πλαστή επαναστατικότητα τους είναι η φούξια όψη της απορρύθμισης, που τόσο αγαπάει η κοσμοπολίτικη εργοδοσία».

Τα σύνορα είναι η βάση της Δημοκρατίας. Χωρίς σύνορα δεν υπάρχει Δημοκρατία, αλλά ισχύει ο Νόμος του πιο ισχυρού.
Σήμερα το κίνημα "No Global", κατά της παγκοσμιοποίησης, με την ροζ κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "αριστερά" μετατράπηκε, πέρασε στο κίνημα "No Border" - "Χωρίς Σύνορα" υπέρ της παγκοσμιοποίησης, όπως ακριβώς επιθυμούν οι τραπεζίτες.
Ο Régis Debray, σύντροφος στα όπλα του Τσε Γκεβάρα, φίλος του Σαλβαδόρ Αλιέντε, σύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν, φιλόσοφος της Επανάστασης, τεκμηρίωσε, αποκάλυψε στο έργο του "Éloge des frontières", 2010 (Εγκώμιο των συνόρων), πως η ιδεολογία του "δίχως σύνορα" δεν είναι παρά απάτη, απόδραση, δειλία, αν και σήμερα εμφανίζεται πως ό,τι μετράει και είναι υπολογίσιμο θέλει να είναι και να λέγεται "δίχως σύνορα".
Ο Debray επισημαίνει πως στη λογική του κεφαλαίου η κατάργηση των συνόρων υλοποιείται με την πτώση κάθε είδους συνόρων που εμποδίζουν την κυκλοφορία και το ολοκληρωτικό άνοιγμα στο ρεαλιστικό... το προτσές της παγκοσμιοποίησης. "Την είσοδο στον ομοιογενή χώρο", του ενιαίου κόσμου με την ένδειξη της πραγμοποίησης που επισημαίνει ο Peter Sloterdijk στην τριλογία του "Spheres".
Η απουσία συνόρων δεν συνεπάγεται ελευθερία κίνησης ανθρώπων, αλλά αναγκαία για το κεφάλαιο κυκλοφορία ανθρώπων δούλων (ας σκεφθούμε τις εκατοντάδες χιλιάδες νέους επιστήμονες που έφυγαν από την πατρίδα μας... τους γιατρούς, για παράδειγμα, που σπούδασε μέχρι κι ειδικότητα με αμοιβή η Ελλάδα, με χρήματα του ελληνικού λαού ένα τεράστιο επιστημονικό δυναμικό που προσφέρει υπηρεσίες σε "πολιτισμένες" χώρες της δύσης, που... τους πήραν έτοιμους χωρίς με επιστημονική κατάρτιση χωρίς να ξοδεύουν μία δραχμή). Το κεφάλαιο δεν επιθυμεί να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη -όπως διατείνονται οι ακροδεξιοί, πάντα υπό την καθοδήγηση κι έλεγχο του κεφαλαίου, που τους χρησιμοποιεί ως "φόβητρο"-, αλλά επιθυμεί να μετατρέψει σε "μετανάστες" τους πολίτες της Ευρώπης, να τελειώσει κάθε εργατική και κοινωνική κατάκτηση.
Κι οι χρήσιμοι ηλίθιοι της κοσμοπολίτικης "αριστεράς", των οποίων οι ηγεσίες είναι κι αυτοί υπό την καθοδήγηση κι έλεγχο του κεφαλαίου, μιλούν για αποδοχή και πολεμούν την μισαλλοδοξία και την "ακροδεξιά". Κάνουν λες και δεν γνωρίζουν, δεν έχουν ακούσει ποτέ για τη σύγκρουση είναι μεταξύ Κεφαλαίου και Εργασίας κι ότι το Κεφάλαιο χρησιμοποιεί τη μαζική μετανάστευση για να χτυπήσει την εργασία (τώρα πλέον απασχόληση κι όχι εργασία), για να εκμεταλλευτεί καλύτερα τους μετανάστες και τους φτωχούς πλέον Ευρωπαίους ιθαγενείς.
Οι δουλέμποροι που γνωρίζαμε να μεταφέρουν "παράτυπους" μετανάστες αντικαταστάθηκαν από μια οργανωμένη επιχείρηση του κεφαλαίου: ΜΚΟ δουλεμπόρων με θεσμική νομιμοποίηση από διεθνείς οργανισμούς και "πολιτισμένες" κυβερνήσεις.


Η τεχνολογία αποδόμησε αυτή τη "νέα" πολιτική του κεφαλαίου. Στην εικόνα LIVE τον χάρτη πλοίων των MKO με απεικόνιση στίγματος. Σήμερα ο κάθε πολίτης μπορεί να βλέπει που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, όλα τα πλοία που ταξιδεύουν και αρκεί να παρατηρήσουμε τις θέσεις και κίνηση των πλοίων σε πραγματικό χρόνο.
Στην εικόνα παρατηρούμε τις πορείες των πλοίων που μεταφέρουν, με τη δικαιολογία της περισυλλογής, τους "παράτυπους" μετανάστες (αδόκιμος ο όρος "παράτυπος" μετανάστης, που επιβλήθηκε ώστε να μην γίνεται χρήση του "λαθρομετανάστης" στον οποίο αποδίδουν χαρακτήρα ρατσιστικής αντιμετώπισης... αυτοί οι ίδιοι που με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους δολοφονούν εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη).
Τα δουλεμπορικά των ΜΚΟ των ιμπεριαλιστών, παραλαμβάνουν από τις ακτές της Λιβύης τους επιλεγμένους ηλικιακά και έτοιμους σκλάβους για τις "ανάγκες" τους. Χρησιμοποιούν τη μάσκα του ανθρωπισμού, της φιλανθρωπίας, της περισυλλογής... που επενδύεται πολιτικά από το κίνημα των "ανοιχτών συνόρων", ότι πιο σκοτεινό και δόλιο όπλο του ιμπεριαλισμού σήμερα.
"Διασώζουν ναυαγούς" στη Λιβύη, η περίπτωση της Γερμανικής ΜΚΟ "SeaWatch" και της επίσης Γερμανίδας Carola Rackete, της ηρωίδας καπετάνισσας σύμφωνα με ΟΛΑ τα ΜΜΕ. Από τη Λιβύη η ΜΚΟ της Γερμανίδας ηρωίδας δεν μεταφέρει τους "ναυαγούς" στη διπλανή Τυνησία, ή στη Μάλτα που περνούν σχεδόν στις ακτές της, ούτε στη Γαλλία ή την Ισπανία, ούτε στην Ολλανδία μιας και το πλοίο της ΜΚΟ έχει ολλανδική σημαία, ούτε στη Γερμανία που είναι η έδρα της ΜΚΟ, αλλά ούτε στην Ελλάδα, χώρα που έχει υπογράψει κι αποδεχθεί πως είναι χώρα υποδοχής με ανοικτά λιμάνια και λαμβάνει αμοιβές κατά κεφάλι σκλάβου όταν εισέρχεται στη χώρα.
Ένα εμπόριο σκλάβων, φθηνού εργατικού δυναμικού, μια μαζική μεταφορά ανθρώπινου κρέατος, που διαχειρίζονται δουλέμποροι με κρατικές επιχορηγήσεις και φυσικά του "φιλάνθρωπου" Σόρος.
Η κοινωνία του Όργουελ...
Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, οι πόλεμοι είναι ερηνευτικές αποστολές...
Τα χρηματοπιστωτικά πραξικοπήματα, οι επιβολές δουλικών κυβερνήσεων υποταγμένες στους τραπεζίτες...
Οι "πολύχρωμες επαναστάσεις", η "αραβική άνοιξη", προσφάτως η "ευρωπαϊκή άνοιξη", το παγκόσμιο κίνημα "ανοιχτών συνόρων", ότι πιο "προοδευτικό" σύμφωνα με τους τραπεζίτες...
Η οργανωμένη μεταφορά σκλάβων από την Αφρική, είναι "ανθρωπιστική" δράση διάσωσης ναυαγών από τη θάλασσα...
Γενναία κεφάλαια...
Έτσι φθάσαμε στην "καπετάνισσα" που αψήφησε τα πάντα!
Με το δουλεμπορικό της ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο "φιλάνθρωπος" Σόρος, παραβιάζοντας κάθε κανόνα διεθνούς και ναυτικού δικαίου, εισβάλει στο λιμάνι της Λαμπεντούσα κι εμβολίζει το σκάφος των τελωνειακών, που σώζονται εκ θαύματος.
Ποιος ακροδεξιός Σαλβίνι και "πράσινα άλογα"...
«Δεν έκανε τίποτα για να μας αποφύγει, είμαστε τυχεροί... μπορούσε να μας συνθλίψει»... λένε τα νεαρά παιδιά, οι λιμενικοί του τελωνείου που το πλοιάριο τους σχεδόν καταστράφηκε.
Το τμήμα Εφοριακών του Παλέρμο [στην Ιταλία οι εφοριακοί είναι στρατιωτικό σώμα και οπλοφορούν από ιδρύσεως του σώματος, μετά τον πόλεμο] επισημαίνει: «Μια βίαιη επίθεση, ανεύθυνη και μη αναμενόμενη. Τέτοιες δράσεις συναντάμε από τους εμπόρους ναρκωτικών ή λαθρέμπορους».
Ο εισαγγελέας της Αγκριτζέντο Luigi Patronaggio ("κόκκινος" εισαγγελέας και μόνον φίλο του Σαλβίνι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις), ασκεί δίωξη και κατ' οίκο περιορισμό μέχρι τη δίκη, καταγράφοντας στην απόφαση: «Οι ανθρωπιστικοί λόγοι δεν δικαιολογούν βία απέναντι σε ένστολους που εργάζονται στη θάλασσα για την ασφάλεια όλων».
Η "ηρωίδα καπετάνισσα" Carola Rackete μεταφέρεται στο Τμήμα Εφοριακού Σώματος στις 3 το πρωί, τη φιλοξενούν στο γραφείο του Διοικητή, όπου παραμένει ως τις 9 το πρωί.
Της κοινοποιούν το κατηγορητήριο ενώ καταφθάνει η αφρόκρεμα, η ελίτ των μεγάλο-δικηγόρων από ολόκληρη την Ιταλία και μια παγκόσμια καμπάνια "αλληλεγγύης", να... σαν αυτή που όλοι αυτοί οι επαγγελματίες "αλληλέγγυοι" εκφράζουν για τον φονικό αποκλεισμό της Γάζας από το 2006, τα 85.000 παιδάκια που πέθαναν από ασιτία στα τέσσερα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης κι εμπάργκο με απαγόρευση να μεταφερθεί ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά και τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από τους βομβαρδισμούς των "πολιτισμένων" της δύσης και πάει λέγοντας για τα δολοφονικά εμπάργκο στη Συρία, το Ιράν, την Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας και πάει λέγοντας...
«Δεν ήθελα να χτυπήσω το σκάφος του Λιμενικού... πίστεψα ότι θα μετακινηθεί... δεν το εμβόλισα από πρόθεση... ήταν λάθος η πράξη μου... ζητώ συγνώμη»... απολογείται στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Vella.
Κι όπως παντού η "δικαιοσύνη" δαγκώνει σαν φίδι τους τους ξυπόλητους. Έτσι, η εισαγγελέας Vella παύει τη δίωξη με το σκεπτικό πως το πλοιάριο του Λιμενικού, οι ένστολοι κι ένοπλοι εφοριακοί δεν είναι στρατιωτικό σώμα (!)... και μόνον γέλιο προκαλεί το "νομικό" σκεπτικό της "δικαστίνας".
Να μιλήσει κάποιος για τη ΜΚΟ, μια ιδιωτική εταιρία που στην πορεία της μπήκε στο "παιχνίδι" των ΜΚΟ;
Ανώφελο... για ποιους και γιατί...
Να μιλήσει κάποιος για το πως δικαιολογεί την επανάσταση της;
Είναι η οικογενειακή δυναμική που δίνει ο μπαμπάς Ekkehart, πρώην αξιωματικός του Γερμανικού στρατού κι ο πιο ακριβοπληρωμένος -εδώ και 30 χρόνια- σύμβουλος της μεγαλύτερης γερμανικής εταιρίας πώλησης όπλων στις χώρες απ' όπου μεταφέρει δούλους η θυγατέρα.
Δηλώνει η θυγατέρα "καπετάνισσα": «Σκέφτηκα να τον σκοτώσω... Όμως εγώ λευκή, με υπηρετικό προσωπικό στο σπίτι, αντισυστημική, με μαλλιά ραστα κι ιδεολογία χωρίς σύνορα... το κάνω πράξη».
Δηλαδή μεταφέρει σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα της δύσης για φθηνά μεροκάματα και υπερκέρδη των μονοπωλίων.
Κάνει την Οδύσσεια των απελπισμένων, ένα ταξίδι πρώτης θέσης.
Έτοιμοι οι μηχανισμοί των ΜΜΕ, της δημοσιογραφικής πορνείας, της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" των "ανοικτών συνόρων", του Βατικανού, του προέδρου της Γερμανίας, του Μακρόν, των "διανοούμενων" που σιτίζονται στα ευρωπαϊκά κονδύλια που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες.
Τραγουδιστές, ηθοποιοί, κόμματα, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι... όλοι «με την Carola», την "ηρωίδα που πήγε εναντίον κάθε νόμου και λογικής, σήμερα ποπ σταρ της παγκόσμιας σκηνής.


Η "ηρωίδα" στα χνάρια του Τσε και του Φιδέλ, το δουλεμπορικό "Sea Watch" ως "Γκράνμα" που μεταφέρει τους αντάρτες της Κουβανέζικης Επανάστασης.
Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, οι επαναστάτες της "ηρωίδας" με βαθιά χαραγμένα στο κορμί τους τα σημάδια της ασιτίας, κακοντυμένοι, ατημέλητοι στις κομμώσεις τους και με τα iPhone υπό μάλης, αναμένουν τη διαταγή, το σύνθημα της "καπετάνισσας" -της σύγχρονης Melba Hernandez- για να επιτεθούν στο στρατόπεδο της Μονκάδα!


Επικεφαλής των "διανοουμένων" ποιο άλλος; Ο γνωστός Bernard Henry-Levy για τον οποίον δεν χρειάζονται "συστάσεις":




L’arrestation de Carola Rackete à Lampedusa est une infamie. Le droit de la mer, le droit humanitaire, comme la simple morale commanderaient, plutôt, de la célébrer. Salvini et ses glapissements de joie sont indécents.
CarolaRackete est courageuse et admirable. La savoir dans les geôles de MatteoSalvini est une insulte faite à l’honneur de l’Italie. Hommage à ces travailleurs de la mer, soutien à ces marins héroïques: en accostant, coûte que coûte, à Lampedusa, ils sauvent des vies.
Πες μου ποιος σε υπερασπίζεται και θα σου πω ποιος είναι ο ιμπεριαλιστής εργοδότης σου!

Ο κύριος Gian Carlo Perego, Αρχιεπίσκοπος της Φερράρας σαρώνει στο πέρασμα του τους πιστούς καθολικούς: «Η νεαρή Γερμανίδα είναι όπως ο Γκαριμπάλντι. Το λιμάνι της Λαμπεντούσα να μετονομασθεί σε λιμάνι Καρόλας...». Μπορεί να κάνει το Γερμανό για την παιδοφιλία στην καθολική εκκλησία, τους παπάδες και δεσποτάδες με εραστές μικρά μεταναστόπουλα... αλλά έχει απόλυτο δίκιο ο Αρχιεπίσκοπος: Ναι η Καρόλα είναι σαν τον Γκαριμπάλντι [Βλέπε σε: Giuseppe Garibaldi... o ζωοκλέφτης μισθοφόρος των Ρότσιλντ!].

Θα ήταν αδιανόητο να μην γίνει η "καπετάνισσα" σύμβολο της κοινότητας LGBTQ και λοιπά πολλά.
Όλα τα gay pride αφιερωμένα στο σύμβολο της επανάστασης: "Grazie, thank you, gracias, shukram"... "Λευτεριά στην Carola".
Στις καρναβαλικές παρελάσεις των gay prid... τώρα και "Μετανάστες LGBTQ" από το χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα "Μετανάστευση κι Ομοφυλοφιλία" και το νέο κίνημα "Μαζί Χωρίς Τοίχους"... «Μια ευκαιρία να μην μιλάμε μόνον για τα δικά μας δικαιώματα, αυτά της κοινότητας LGBT*, αλλά γενικώτερα για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αλληλεγγύη».
Τι κρίμα... το gay pride της Αθήνας δεν πρόλαβε το σμβάν...
Το κερασάκι στην τούρτα;
Η επίσημη ανακήρυξη της Καρόλας σε ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ της Arcigay.

Η συντρόφισσα Mariella Salvadore γράφει:
«Καπετάνισσα Mariella
Αντιλαμβάνομαι πως πήρα τη ζωή μου λάθος.
Πήρα πτυχίο στο Τεχνικό Ναυτικό Ινστιτούτο κι έπρεπε από καιρό να το σκεφθώ.
Μπορούσα να γίνω καπετάνισσα σε δουλεμπορικό!
Θα μετέφερα ανθρώπους, θα ήμουν πλούσια και ηρωίδα για την αριστερά, μαζί με τους αποκεφαλιστές εξεγερμένους στη Συρία, τους παιδόφιλους του Forteto, τους διακινητές κι εμπόρους ναρκωτικών στα παιδιά που αρπάζουν από τις οικογένειες για να τα δώσουν προς υιοθεσία.
Μια όμορφη εκτόξευση στον Όλυμπο των δολοφόνων εγκληματιών... χμ... των "ηρώων".
Δεν ξέρω αν προλαβαίνω ακόμη να το πράξω.
Ίσως ένας σεξουαλικός βιασμός νεογέννητου σε ζωντανή μετάδοση στο facebook, αποκεφαλισμός ενός γέροντα, τεμαχισμός σώματος κάποιου και μετά βάζω τα κομάτια σε μια βαλίτσα, κλοπή παιδιών από τις οικογένειές τους για να τα δώσω σε πλούσιους... ώστε να δώσω στοιχεία ανθρωπισμού.
Τέλος πάντων, θα συνεχίσω να κάνω την κακή Ασαντίστρια.
Κι από τους καλούς ας με σώσει ο θεός».

Ο Τσε μας έχει διδάξει: "Πατρίδα ή Θάνατος"... κι αυτό τρέμουν οι τραπεζίτες!

Υ.Γ. Πριν λίγες ημέρες, εντελώς τυχαία, μάλλον συμπτωματικά το έγκυρο ελληνικό cnn.gr μας είχε στείλει το μήνυμα μια άλλης "ηρωίδας" καπετάνισσας: Πία Κλεμπ: Ηρωίδα της Μεσογείου στο εδώλιο επειδή έσωσε χιλιάδες ανθρώπους από πνιγμό
Μόνον που "διέφυγε" συμπτωματικά στο έγκυρο cnn.gr να μας ενημερώσει πως είναι μια υπόθεση του 2017 (3 Αυγούστου 2017), όταν τσίμπησαν με τη "γίδα στην πλάτη" την "ηρωίδα διασώστρια" που μετέφερε σκλάβους από τη Λιβύη και τους αποβίβαζε λίγα μέτρα από τις ιταλικές ακτές σε βαρκούλες για να έχουν τα χαρακτηριστικά των θαλασσοπνιγμένων "παράτυπων" μεταναστών (δες τη φωτογραφία).
Μόνον που "διέφυγε" συμπτωματικά στο έγκυρο cnn.gr να μας ενημερώσει πως τότε... στην Ιταλία δεν ήταν στην κυβέρνηση ο Σαλβίνι, αλλά η "αριστερά".

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη
δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση