GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Markopoulo Park: Συναρπαστικό θέαμα και μεγάλα κέρδη στο Σκορ 6

Το θέαμα ήταν συναρπαστικό και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park. Όσοι επισκέφτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου από...

Το θέαμα ήταν συναρπαστικό και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park. Όσοι επισκέφτηκαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου απόλαυσαν πέντε ιπποδρομίες με εντυπωσιακές αφίξεις.

Ξεχώρισε η πέμπτη κούρσα, στην οποία επικράτησε ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ, ιδιοκτησίας AEGEAN STABLES. Με τον κορυφαίο αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη στη σέλα του κατέκτησε το Τρόπαιο Βάσος Βασιλείου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ιδιοκτήτη δρομώνων ίππων Βάσου Βασιλείου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιουνίου.

Μεγάλα κέρδη μοίρασε το Σκορ 6

Πολύ καλά ήταν τα κέρδη για τους νικητές του Σκορ 6, στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βρει τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες. Τρεις νικητές, από το Αλιβέρι, τη Ρόδο και το Περιστέρι, κέρδισαν από 5.114,25 ευρώ.

Στο Σύνθετο Δίδυμο, μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ιπποδρομίας, ένας νικητής από το Μαρκόπουλο κέρδισε το ποσό των 1.822,50 ευρώ.

Το Γκανιάν κέντρισε και πάλι το ενδιαφέρον, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες, αλλά και του Payout 90% στον ελληνικό κουμπαρά.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τα πόνυ και τα alpaca

Πολλές ήταν οι οικογένειες που επισκέφτηκαν το Markopoulo Park και πέρασαν ένα ευχάριστο κυριακάτικο απόγευμα.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά alpaca και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Έκαναν βόλτες με πόνυ σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και απόλαυσαν παγωτό, ποπ κορν και μαλλί της γριάς.

Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά face painting και ξετρελάθηκαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

Εντυπωσιακές ήταν οι αφίξεις και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Εντυπωσιακές ήταν οι αφίξεις και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους στο Markopoulo Park

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση