ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Βορίδης: Θα αποκατασταθεί ταχύτατα το ζήτημα της καταβολής αποζημιώσεων

Share it:
Για ταχύτατη αποζημίωση στις καλλιέργειες που επλήγησαν από την θεομηνία έκανε λόγο στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.
«Εξαιτίας των σφοδρών φαινομένων καλλιέργειες έχουν υποστεί ζημιές. Ζημιές έχουν σημειωθεί σε καλλιέργειες στον Έβρο, στην Καβάλα, στην Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη, στην Ημαθία, στη Λάρισα, στη Φλώρινα, στη Μαγνησία, στην Καρδίτσα, στη Βοιωτία. Έχουμε ενημερώσει τον ΕΛΓΑ, ελεγκτές του βρίσκονται ήδη στις περιοχές και έχουν ξεκινήσει την διαδικασία της καταγραφής», δήλωσε ο κ. Βορίδης.
«Στη Χαλκιδική, η οποία επλήγη από ανεμοθύελλα με ιδιαίτερη σφοδρότητα, βρίσκεται κλιμάκιο του υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποκατασταθεί ταχύτατα το ζήτημα της καταβολής αποζημιώσεων. Η εντολή που έχει δοθεί είναι τα κλιμάκια να είναι εκεί, να προχωρήσουμε σε άμεση καταγραφή των ζημιών προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της αποζημιώσεως, επισπεύδουμε τη διαδικασία», πρόσθεσε.
Επίσης, ο κ. Βορίδης τόνισε :«θα δούμε ξανά το πως μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω η ασφάλιση των παραγωγών και αν υπάρχουν περιττές γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να τις ελαφρύνουμε. Ένα κομμάτι είναι να δούμε πως μπορούμε - και με την ενεργοποίηση της ιδιωτικής ασφάλισης - πως μπορούν να καλυφθούν οι γεωργικές παραγωγές στο κομμάτι που δεν καλύπτονται πλήρως από τον ΕΛΓΑ, να καλυφθούν από την ιδιωτική ασφάλιση ή από ένα πλαίσιο παράλληλης λειτουργίας του ΕΛΓΑ με ιδιωτική ασφάλιση. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την κάλυψη του γεωργού, αυτή είναι η προτεραιότητα».
Ακούστε το ηχητικό:
Share it:
Reactions:

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση