GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ! Η ΔΕΗ θα έχει λιγότερα έσοδα με την κατάργηση της έκπτωσης 10%...

Δημήτρης Παπαγιαννίδης Διαβάζω σήμερα ότι το σχέδιο για να σωθει η χρεοκοπημένη ΔΕΗ περιλαμβάνει και το να κοπεί η έκπτωση 10% στους πε...

Διαβάζω σήμερα ότι το σχέδιο για να σωθει η χρεοκοπημένη ΔΕΗ περιλαμβάνει και το να κοπεί η έκπτωση 10% στους πελάτες που πληρώνουν στην ώρα τους (αν θυμάστε ήταν 15%)
Έτσι, λέει αυτός που το σκέφτηκε, οτι θα αυξηθούν τα έσοδα (δηλαδή οι καταναλωτές θα ξελασπωσουμε τα σαντουιτσακια του καθε Φωτοπούλου)
Η σκέψη ότι πρέπει να κοπούν δαπάνες δεν πέρασε στο μυαλό φαίνεται κανενός. Γιατί θα πυροδοτήσει απεργίες κλπ.
Έτσι λοιπον, όσοι δεν είχαν πάει σε ιδιώτη πάροχο, θα πάνε τώρα και η ΔΕΗ θα έχει ακόμα λιγότερα έσοδα. Απορώ που κάποιος πετάει τέτοια κουβεντα. Πώς θα γίνουνε ανταγωνιστικοί; Θα αυξήσουμε τις τιμές!! Ναι αυτό είναι, μπράβο, θα πετύχει!
Επίσης αυτό μπορεί να ανεβάσει και τις τιμές στους ιδιώτες. Χαζοί είναι να παραμείνουν τόσο χαμηλά;
Ρε παιδιά; Σοβαρολογουμε;

Stefanos Kavallierakis
Αν καταργηθεί το 10% έκπτωση συνέπειας στη ΔΕΗ όπως φημολογείται , το μοναδικό κίνητρο μου παραμονής σε αυτήν την εταιρεία θα πάω σε άλλο πάροχο άμεσα , είναι κάπου κοροϊδία , οι συνεπείς δανειολήπτες , οι συνεπείς καταναλωτές να χρεωνόμαστε συνέχεια βαρίδια. Μόνο στην Ελλάδα ο συνεπής δανειολήπτης δεν έχει καμία ελάφρυνση από την τράπεζα του και ο συνεπής πελάτης της ΔΕΗ πληρώνει και για άλλους τρεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση