GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στη Νότια Αφρική: Βίασαν 13χρονο με σύνδρομο Down

Μέλος του προσωπικού του ειδικού σχολείου όπου φοιτά βίασε τον 13χρονο μαθητή με σύνδρομο Down στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με καταγγελί...

Μέλος του προσωπικού του ειδικού σχολείου όπου φοιτά βίασε τον 13χρονο μαθητή με σύνδρομο Down στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με καταγγελία.

Όπως καταγγέλλεται, ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης κλείδωσε την πόρτα της αίθουσας και βίασε το αγόρι σε σχολείο σε πόλη κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ στις αρχές Αυγούστου.

Η μητέρα του αγοριού είπε ότι ο γιος της επέστρεψε σπίτι και είχε μία μυρωδιά ενώ συμπεριφερόταν περίεργα. Όπως επεσήμανε, βρήκε αποδείξεις της επίθεσης στα ρούχα του εφήβου. Σύμφωνα με το Sowetan Live, ο δράστης απείλησε το αγόρι ότι το σκοτώσει αν αποκάλυπτε οτιδήποτε στη μητέρα του.

Η μητέρα ανέφερε ότι ανησύχησε όταν ο γιος της δεν ήταν στο συνηθισμένο σημείο για να τον πάρει από το σχολείο στο τέλος της μέρας. Η ίδια και δύο καθηγητές τον αναζητούσαν μία ολόκληρη ώρα προτού έρθουν ενώπιος ενωπίω με τον φερόμενο δράστη.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο μαθητής μάλλον κοιμόταν σε κάποια από τις αίθουσες και πήγε να βρει τον έφηβο αμέσως. Όταν έφυγαν, η μητέρα άρχισε να ανησυχεί ακόμη περισσότερο όταν ο γιος της έδειχνε να συμπεριφέρεται περίεργα και έμοιαζε ότι έκλαιγε νωρίτερα. Όταν εξέτασε το εσώρουχό του, φαίνεται πως βρήκε σημάδια του βιασμού και τότε αισθάνθηκε σοκ και τρόμο .

Ο έφηβος της περιέγραψε τι είχε συμβεί και της είπε ότι του επιτέθηκαν όσο η μητέρα του τον αναζητούσε. Ο ύποπτος τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διενεργείται έρευνα για το περιστατικό. Η αστυνομία ερευνά τον φερόμενο βιασμό αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση