GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποκάλυψη του ΑΝΤ1 για το "παιχνίδι της μοίρας" με τους δύτες στην Κάρπαθο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δύο Τσέχοι ήταν αυτοί που είχαν μπει στο υποθαλάσσιο σπήλαιο στην Κάρπαθο και ο 35χρονος Ιρανός είχε μείνει στην είσοδο. Όμως τελι...

Οι δύο Τσέχοι ήταν αυτοί που είχαν μπει στο υποθαλάσσιο σπήλαιο στην Κάρπαθο και ο 35χρονος Ιρανός είχε μείνει στην είσοδο. Όμως τελικά, ο ένας Τσέχος, αυτός που διασώθηκε, βγήκε από το σπήλαιο και τη θέση του πήρε ο Ιρανός, η σορός του οποίου ανασύρθηκε σήμερα από τους δύτες.

Ήταν μια κίνηση που τελικά του έσωσε τη ζωή. Όπως ανέφερε ο διασωθείς η ορατότητα στο σπήλαιο ήταν περιορισμένη και πιθανώς οι τρεις δύτες δεν είχαν υπολογίσει την ποσότητα οξυγόνου που έπρεπε να έχουν μαζί τους.

Όταν ο Τσέχος ένιωσε ότι το οξυγόνο στις φιάλες τους θα τελειώσει σύντομα, προσπάθησε να ειδοποιήσει τους άλλους δύο, αλλά δεν μπορούσε να τους βρει. Έτσι βγήκε στην επιφάνεια για να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση