GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Επί 36 ώρες καθόμουν σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού για την εξάρτησή του από τον τζόγο. Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας γ...

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού για την εξάρτησή του από τον τζόγο. Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας για τον εθισμό του, που κράτησε πάνω από δέκα χρόνια, και εκμυστηρεύτηκε ότι είχε κάτσει σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια για 36 ώρες.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: 

Εσύ, Πέτρο έχεις κάνεις ψυχανάλυση;

Ναι, έχω κάνει κι εγώ ψυχανάλυση. Αφορμή ήταν ο εθισμός μου με τον τζόγο. Ξεκίνησα κάνοντας τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία και επειδή δεν έβαλα μυαλό συνέχισα κάνοντας για δύο χρόνια απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ.

Πόσα χρόνια ήσουν εθισμένος με τον τζόγο;

Πάνω από δέκα. Ξεκίνησα παίζοντας αραιά και πού μέχρι που έγινε κανονικός εθισμός.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που μπορεί να έχεις κάτσει σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια;

Έχω κάτσει, όπως το λες, σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια για 36 ώρες! Δεν απαντούσα ούτε στα τηλέφωνα, παρά μόνο όταν ήταν τα παιδιά μου. Το χειρότερο με αυτού του είδους τον εθισμό είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτός. Δεν είναι όπως με τους ναρκομανείς ή με τους αλκοολικούς, που γίνονται δυσάρεστοι στους γύρω τους. Όταν κάποιος έχει εθισμό στον τζόγο μπορεί να φέρεται φυσιολογικά και στο κεφάλι του να γίνεται χαμός.

Τι ανακάλυψες για τον εαυτό σου μέσα από τη διαδικασία της ψυχανάλυσης;

Ότι δεν είχα ενηλικιωθεί. Εγώ ενηλικιώθηκα μετά τα 35. Μέχρι τότε δεν είχα αντιληφθεί τι σημαίνει ότι βάζω όρια στον εαυτό μου και στους άλλους και να αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεών μου. Ήταν σωτήρια για εμένα αυτή η διαδικασία και θα συμφωνήσω με τη Μυρτώ ότι ήταν το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα είχα ξεπεράσει το πρόβλημά μου αν δεν είχα απευθυνθεί σε ειδικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση