GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση σοκ...

Tην Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση σοκ από άνδρες του Λιμεναρχείου Σπετσών, πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογρ...

Tην Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση σοκ από άνδρες του Λιμεναρχείου Σπετσών, πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος. (πιο γνωστός δεν γίνεται…)

Πιο συγκεκριμένα οι άντρες του λιμενικού τον εντόπισαν σε κακό χάλι και εμφανώς σοκαρισμένο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες όπου και έκανε τις διακοπές του.
Την συγκεκριμένη παραλία την αποκαλούν και Paradise Beach και είναι η πιο δημοφιλής και μια από τις πιο όμορφες στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του «Alerttv» o πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – άγνωστο μέχρι στιγμής από πόσους άνδρες- και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον βιασμό. Αξιζει να σημειωθεί ότι ο πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Δεν γνωρίζουμε αν τα πήρε με τη θέλησή του τα ναρκωτικά, ή αν του τα επέβαλαν με το ζόρι αυτοί που τον βίασαν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στην περιοχή δρουν σπείρες συμμοριών.
Έχει διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει φυσικά το όνομα του πασίγνωστου παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση