GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την κράτηση οικογενειών παράτυπων μεταναστών με παιδιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξετάζει η κυβέρνηση Τραμπ

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την εφαρμογή νέων κανόνων, οι οποίοι θα επιτρέπουν την κράτηση οικογενειών με παιδιά πο...

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την εφαρμογή νέων κανόνων, οι οποίοι θα επιτρέπουν την κράτηση οικογενειών με παιδιά που περνούν παράτυπα τα νότια σύνορα των ΗΠΑ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, που επικαλέστηκε δύο κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Η αναγγελία της εφαρμογής των νέων κανόνων αναμένεται να γίνει ήδη από σήμερα, αναφέρεται σε ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του δικτύου.

Η συμφωνία Φλόρες, ορίζει το πόσο χρονικό διάστημα μπορούν να κρατούνται ανήλικοι μετανάστες και τους όρους του εγκλεισμού τους. Γενικά, τα παιδιά κρατούνται από τις αρχές λιγότερο από 20 ημέρες.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η κυβέρνηση Τραμπ παρουσίασε ένα νέο μέτρο που, σύμφωνα με ειδικούς, μπορεί να μειώσει τη νόμιμη μετανάστευση ακόμη και στο μισό, αφού στερεί βίζες, άδειες μόνιμης παραμονής και το δικαίωμα να αποκτούν υπηκοότητα από μετανάστες επειδή είναι υπερβολικά φτωχοί ή εξαρτώνται από την πρόνοια για να επιβιώνουν, παίρνουν επίδομα στέγης ή ζουν σε εργατικές κατοικίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση