GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η περιπέτεια του Κοκλώνη στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Με παρατράγουδα ταξίδεψε ο Νίκος Κοκλώνης για το Μόναχο, όπως αποκαλύπτει η Espresso. "Ταξίδευα για Μόναχο αυθημερόν. Φθάσαμε, ό...

Με παρατράγουδα ταξίδεψε ο Νίκος Κοκλώνης για το Μόναχο, όπως αποκαλύπτει η Espresso.

"Ταξίδευα για Μόναχο αυθημερόν. Φθάσαμε, όλα καλά. Μόλις όμως το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο terminal 2 του αεροδρομίου μπήκαν δύο αστυνομικοί και μας ενημέρωσαν πως απογορεύεται να αποβιβαστούμε" δηλώνει ο παρουσιαστής στην εφημερίδα.

"Ο λόγος όπως μας είπαν ότι κάποιος είχε περάσει στην απαγορευμένη ζώνη του αεροδρομίου και υποψιάστηκαν τρομοκρατική ενέργεια. Μείναμε μέσα στο αεροσκάφος 1,5 ώρα. Όταν επιτέλους κατεβήκαμε, μας κράτησαν σχεδόν άλλο τόσο για να μας κάνουν έλεγχο στο λεωφορείο. Τρεις ώρες περιμέναμε συνολικά. Έχω κάνει τόσα ταξίδια και πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο" πρόσθεσε.

"Ένας συνεπιβάτης φώναζε επειδή θα έχανε την πτήση του και τον συνέλαβαν. Φανταστείτε έκλεισε το αεροδρόμιο και όλοι ήταν καθηλωμένοι στα αεροπλάνα. Ακόμα και χθες οι πτήσεις γίνονταν με καθυστέρηση και εξονυχιστικούς ελέγχους" τονίσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση