GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έντονη αντίδραση του Πολάκη για την τροπολογία Βρούτση: Είναι "κόπι πάστε" της ρύθμισης που είχε ετοιμάσει η Έφη Αχτσιόγλου - ΒΙΝΤΕΟ

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η κατάθεση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση δύο τρο...

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε η κατάθεση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση δύο τροπολογιών στο διυπουργικό νομοσχέδιο. Την αντίθεσή τους εξέφρασαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΜέΡΑ25 και αποχώρησαν από τη διαδικασία.

Σε υψηλούς τόνους ήταν η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος, σχολιάζοντας την τροπολογία του Γιάννη Βρούτση για πλαφόν στις συντάξεις που χορηγεί ο ΕΦΚΑ, κατηγόρησε τον υπουργό Εργασίας ότι έκανε copy paste της ρύθμισης που είχε ετοιμάσει η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ έκανε λόγο για "εξευτελισμό".

Σύμφωνα με τη ρύθμιση το νέο ανώτατο όριο σύνταξης ορίζεται στο 12πλάσιο της εθνικής σύνταξης, που αντιστοιχεί σε 20 έτη ασφάλισης, δηλαδή, στις 4.608 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα ποσά των χορηγούμενων από τον ΕΦΚΑ επιδομάτων αναπηρίας.

"Πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία είναι στις 6 και πριν από 5 λεπτά ο κ. Βρούτσης κατέθεσε τροπολογία. Κάνετε πολύ κακή αρχή. Επειδή ο κ. Βρούτσης έστησε τεράστιο επικοινωνιακό παιχνίδι με τις συντάξεις των 24.000 ευρώ. Φέρνει τη διάταξη που έχει ετοιμάσει η Έφη Αχτσιόγλου που βάζει ανώτατο όριο στις ελάχιστες περιπτώσεις συντάξεων που είχαν βγει με το παλιό καθεστώς και έκαναν αίτηση με τον νόμο Κατρούγκαλου" τόνισε ο κ. Πολάκης και μίλησε για "απόλυτο εξευτελισμό όλης της επικοινωνιακής εκστρατείας που πήγε να στήσει το προηγούμενο διάστημα".

"Η διάταξη από το αρχείο της κ. Αχτσιόγλου είναι ακριβές αντίγραφο. Είναι copy paste, μην πω κόπι πάστε πάλι κ. Βρούτση. Στήσατε ένα παιχνιδάκι και το φέρνετε μισή ώρα πριν. Αυτό είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του επικοινωνιακού παιχνιδιού που παίζετε μια εβδομάδα" επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση