GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν το κοινό μας σπίτι, τη γη

Στις μεγάλες πυρκαγιές, που μαίνονται στον Αμαζόνιο, αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα social media, σημειώνοντας πως α...

Στις μεγάλες πυρκαγιές, που μαίνονται στον Αμαζόνιο, αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα social media, σημειώνοντας πως απειλούν “το κοινό μας σπίτι, τη γη”.

“Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη. Η κλιματική αλλαγή, οι πολιτικές που αγνοούν το περιβάλλον εν ονόματι της ιδιοτέλειας και του κέρδους, οδηγούν σε τραγικές εξελίξεις για την ίδια μας τη ζωή. Η αδιαφορία απέναντι σ' αυτή την απειλή, είναι αδιαφορία απέναντι στο σήμερα και στο αύριο των παιδιών μας. Και οι ηγέτες που αγνοούν αυτή την πραγματικότητα εγκληματούν εις βάρος της ανθρωπότητας”, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπρόσθετα, ο κ. Τσίπρας ασκεί κριτική στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι “ο κος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία στη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο να συνταχθεί μαζί του, να πει έστω μια λέξη. Δεν ακούσαμε κάτι” και συμπληρώνει: “έστω και τώρα, οφείλει άμεσα και η Ελλάδα να αντιταχθεί στη Συμφωνία ΕΕ- Mercosur, όσο η ακραία Δεξιά κυβέρνηση Μπολσονάρο αρνείται να αναλάβει τις περιβαλλοντικές της υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση