GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα για τις σπουδές και τα πτυχία τους - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα με επίκεντρο τις σπουδές που έχουν κάνει...

Κόντρα ξέσπασε στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα με επίκεντρο τις σπουδές που έχουν κάνει.

Την ώρα που ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μιλούσε για το Πανεπιστημιακό άσυλο και έλεγε ότι εκείνος αποφοίτησε από ελληνικό Πανεπιστήμιο ενώ "ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δώσει εξετάσεις και πήγε απευθείας σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού", από τα έδρανα της ΝΔ ακούστηκε κάτι περί των σπουδών του κ. Τσίπρα και μετεγγραφής από τη Βουλγαρία.

Ο κ. Τσίπρας σταμάτησε την ομιλία του και είπε: "Τι είπατε; Αναπαράγετε fake news. Αν βάλετε στο google "Τσίπρας" θα σας βγάλει μεταγραφή από τη Βουλγαρία. Αναπαράγετε άθλια fake news. Είχα την τιμή να μπω στο Πανεπιστήμιο, στο ΕΜΠ, ένα από τα καλύτερα της χώρας, της Ευρώπης και του κόσμου, με πανελλαδικές εξετάσεις. Σταματήστε λοιπόν να αναπαράγετε αθλιότητες!»

Δείτε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας:

H απάντηση Μητσοτάκη

«Επειδή μου ασκήσατε μία κριτική ποια είναι η επαφή μου με τα ελληνικά πανεπιστήμια. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος. Και έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής, παρότι δεν είχα καμία πρόθεση να σπουδάσω στην Ελλάδα. Αλλά πέρασα στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο. Για άλλη μία φορά πιαστήκατε αδιάβαστος κ. Τσίπρα.», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στην επίθεση που δέχθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις σπουδές του.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση