GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Μόλις εκδοθεί το ΦΕΚ η Θάνου πάει σπίτι της

Του Γιώργου Λυκουρέντζου "Αξιοθρήνητη" χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την αναφορά της Βα...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

"Αξιοθρήνητη" χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την αναφορά της Βασιλικής Θάνου πως δεν θα παραιτηθεί από τη θέση επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού όσοι νόμοι και αν ψηφιστούν.

"Μόλις εκδοθεί το ΦΕΚ θα βγει άμεσα η διαπιστωτική πράξη για να πάει στο σπίτι της και μετά ας ασκήσει τα δικαιώματά της αν θέλει ως πολίτης. Η ρύθμιση δεν είναι φωτογραφικά. Εσείς τη διορίσατε φωτογραφικά, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή οδηγία για μη κομματικό ίχνος" είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή.

Αναφερόμενος δε, στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι με τη διάταξη του νομοσχεδίου μπαίνει τέλος σε ομάδες ανθρώπων που ασκούν σωματική βία και με αυτή ελέγχουν όλο το πανεπιστήμιο.

"Εμένα θα με κάψουν ζωντανό αν πάω στο πανεπιστήμιο. Με απειλούν αν πατήσω το πόδι μου στα πανεπιστήμια. Υπάρχει η δικτατορία της άκρας Αριστεράς που όποιος δεν τους αρέσει τον πλακώνουν στο ξύλο" είπε.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση